I stało się- stałem się użytkownikiem telefonu na systemie operacyjnym Android 2.1
Telefonu htc Desire. Lecz to tylko chwilowo, telefon sprzedaje- nie stać mnie na niego, z abonamentu ojca go mam.
Jednak po kilku godzinach zabawy wiem, że w przyszłym roku jak dobrze pójdzie kupię Desire HD bądź Galaxy S. Bo Android jest genialnym systemem, co w połączeniu z zaawansowanymi telefonami daje naprawdę wielkie możliwości.
Z ciekawości - ile będziesz sobie za niego "śpiewał"?
W sumie ciężko mi powiedzieć. Patrząc po allegrowych cenach to 1100-1200zł warty jest.
Pewnie sprzedam gdzieś do znajomych- za ciut mniejszą kwotę. Ale na razie to odrzucam od siebie myśl sprzedaży tego ;D Chyba skończy się to na tym, że sprzedam te telefony co mam a zostawię sobie desire i coś najzwyklejszego na drugi numer.
Ostatnio kupiłem na PS3:
Medal Of Honor - Ok.150zł
PS Move+kamerka+Sport Champion - Ok.270zł
Heavy Rain Move Edition - Ok.150zł
Mam zamiar jeszcze kupić:
GT5 - Ok.200zł
Drugi kontroler Move - Ok.150zł
Eyepet Move Edition - Ok.75zł
Może jeszcze będzie Duke Nuke Forever - Ok.200zł
Ja teraz wszystkie pieniÄ…dze co mam pakuje w skuter
A co do gier - jest taka strona jak gametrade.pl , ludzie się tam wymieniają grami. Jest to dość bezpieczne i opłacalne w przeciwieństwie do kupowania nowych gier. :wink:
Producenci robia wszystko, by do takich "wymian" nie dochodzilo. Bo musza kolejny milion $$ napchac sobie do kieszeni
Ostatnio na necie głośno o jednorazowych kodach, które wklepujemy raz i są przypisywane do konkretnej konsoli/pc. Gdyby ceny gier były niższe przynajmniej o 30% to handel używkami diametralnie się skurczy.
Gdyby ceny gier były niższe przynajmniej o 30% to handel używkami diametralnie się skurczy.
Szczególnie,że dzisiejsze gry są średnio na 4 godziny zabawy.Oczywiście biorąc pod uwagę tylko "single player".Bo taka jest prawda,że coraz bardziej największą rolę przejmuje gra "multi".To nie to co kiedyś,że jak za grę się zapłaciło to chociaż wiedziałeś za co płacisz.Bo można było grać co najmniej miesiąc,a jak z przerwami to nawet i dłużej...
Nawet nie używane gry (jeszcze zafoliowane), które mają już swoje lata są tanie. Całkiem ciekawe oferty można znaleźć na allegro gier z przed roku, albo półtorej. 80zł to nie drogo biorąc pod uwagę, że koszt czystej BD to prawie 40zł.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz