Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Też mam nawet z autografem
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

69, 99zł.

59, 90zł na półce a na paragonie 59,40zł.

Zakupy w Saturnie, Silesia Center. Katowice

No i jeszcze dzisiaj wszystkie DLC do GT5

Komentarz

Parę dni temu kupiłem najnowsze The Elder Scrolls: SKyrim. Bardzo dawno nie grałem w erpegi chyba od czasów FFVII (strasznie wypaczyła mi gust ta gierka jeśli chodzi o erpegie) ale ta wciąga niesamowicie no i te scenerie

Komentarz

Nivona 830.Koszt- prawie 4 "kafle" Ale powiem jedno - rewelacja ! Nie jestem jakimś smakoszem kawy (jak zaparzyłem jedną na tydzień to święto).Ale od dziś będę kawkować codziennie Jest kilka trybów jak espresso,Cafe Creme,Latte Macchiato,Cappucino,Lungo,gorące mleko czy gorąca woda po prostu do herbaty czy coś.Poza tym obsługa dziecinnie prosta jednym pokrętłem obsługuje się wszystko wystarczy kliknięcie i maszynka odwala coś pięknego.Wszystko można ustawić jak moc kawy,ilość w ml,stosunek kawy do mleka w procentach,ile szklanek (można robić dwie na raz).Menu po polsku,są przepisy,statystyki (ilość wykonanych kaw od pierwszego uruchomienia),zegar,uruchamianie o danej godzinie itp No a jak kawka sama się robi to i samo się czyści.Wystarczy wywalać fusy w postaci wysuszonych sprasowanych brykiecików :mrgreen: Oczywiście kawa tylko w ziarnach i świeże mleczko,smak jak w prawdziwej kawiarni nawet bez mleka sam aksamit.Tylko ta machina dosyć spora jest na długość blatu w kuchni niewiele zostało,a te sprzęty dolce gusto czy tassimo to małe zabaweczki przy tym.Także jak ktoś przejazdem to zapraszam na pyszną kawusię :mrgreen:

Komentarz

Mam od niedawna Dolce Gusto i wiem, że się nie umywa do tego, ale i tak to świetna sprawa, również polecam
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR

Nivona 830.Koszt- prawie 4 "kafle" Ale powiem jedno - rewelacja ! Nie jestem jakimś smakoszem kawy (jak zaparzyłem jedną na tydzień to święto).Ale od dziś będę kawkować codziennie Jest kilka trybów jak espresso,Cafe Creme,Latte Macchiato,Cappucino,Lungo,gorące mleko czy gorąca woda po prostu do herbaty czy coś.Poza tym obsługa dziecinnie prosta jednym pokrętłem obsługuje się wszystko wystarczy kliknięcie i maszynka odwala coś pięknego.Wszystko można ustawić jak moc kawy,ilość w ml,stosunek kawy do mleka w procentach,ile szklanek (można robić dwie na raz).Menu po polsku,są przepisy,statystyki (ilość wykonanych kaw od pierwszego uruchomienia),zegar,uruchamianie o danej godzinie itp No a jak kawka sama się robi to i samo się czyści.Wystarczy wywalać fusy w postaci wysuszonych sprasowanych brykiecików :mrgreen: Oczywiście kawa tylko w ziarnach i świeże mleczko,smak jak w prawdziwej kawiarni nawet bez mleka sam aksamit.Tylko ta machina dosyć spora jest na długość blatu w kuchni niewiele zostało,a te sprzęty dolce gusto czy tassimo to małe zabaweczki przy tym.Także jak ktoś przejazdem to zapraszam na pyszną kawusię :mrgreen:
              No no sprzęcik zacny, ja raczej kaw nie pijam i nie bede pijał bo mi poprostu nie smakują ale jak ktoś lubi dobrą świeżą zmieloną kawkę to super sprawa

Komentarz

Nivona 830.Koszt- prawie 4 "kafle"
                Obrabowałeś bank czy trafiłeś szóstkę? No chyba, że jesteś burżujem
                Ja jestem smakoszem kawy, codziennie pijam w pracy - mamy podobną machinę tyle że Saeco, tak że nie musisz mówić, że rewelacja - doskonale o tym wiem
                Także jak ktoś przejazdem to zapraszam na pyszną kawusię
                Niedawno byłem m.in. w Bydgoszczy i Gdańsku, ale spoko za jakiś czas znowu będę się kręcił w tych rejonach więc nie odmówię sobie takiej przyjemności

Komentarz

Ja bym nie zapłacił 4 kawałki za ekspress do kawy Co ja ostatnio kupiłem? Hmmm pomyślmy, co to było?...

A no właśnie już wiem:

Tylko 195 zł + 15 przesyłka

Komentarz

99zł+przesyłka

132zł+przesyłka

Komentarz

kyjgel ten lew to jakby wystaje z tej koszulki xD

+

19,90 + 20 zł za oba (ehh gościu nic nie spuszcza)

Ale kubeczki ładne

Komentarz

Na święta

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez Action
                            Ja bym nie zapłacił 4 kawałki za ekspress do kawy Co ja ostatnio kupiłem? Hmmm pomyślmy, co to było?...
                            Wszystko zależy od potrzeb i zasobności portfela.

To tak jak ja bym nigdy nie kupił FPS'a na konsole nawet za 100zł

Komentarz

Coś na święta

39,99 zł

i nowe perfumy:

145 zł
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                                To tak jak ja bym nigdy nie kupił FPS'a na konsole nawet za 100zł

Mi się gra znakomicie,a gdyby na PS3 była taka grafika jak na max detalach na PC to o graniu w kompa nawet bym nie pomyślał.Siedzę przed dużym tv w wygodnym fotelu z łapami na kolanach bez żadnej męki na biurku.A w samej grze brak cheaterów i innego bagna.Po za tym ruchy wojaków wyglądają naturalniej,gdy rozglądają się z normalną prędkością.A nie jak myszką gra w stylu ala quake,gdy gościu biegnie i odwraca się w ułamku sekundy :mrgreen: No ale wszystko zależy od upodobań

Komentarz

PracujÄ™...
                                X