Z całym szacunkiem...ale po kilkudniowych nieobecnościach na łamach tego forum...stwierdzam, że przed użytkowników takich jak Quattro czy Overseer - Poziom tego forum coraz szybciej...idzie na dno.
Zróbmy coś z tym panowie, bo z najlepszego polskiego serwisu o serii Gran Turismo, robi się forum niewyżytych seksualnie nastolatków którzy za wszelką cenę muszą gdzieś pokozaczyć. :wink:
Z całym szacunkiem, ale prócz Ciebie Lukasie nikt nie skarżył się na jakiekolwiek obniżenie poziomu tegoż forum, ba wszyscy użytkowali sobie je bez jakichkolwiek zbędnych kłótni, a to za sprawą właśnie dobrowolnego pisania luźnych, zabawnych postów, których nikt nie krytykował i nie potępiał.
Nie wiem, czy jesteś tak dojrzały czy takiego udajesz, a może po prostu jesteś drażliwy i łatwo wyprowadzić Ciebie z równowagi. Nie wiem i za bardzo mnie to nie obchodzi. Puki nasze posty nie łamią zasad etyki i regulaminu tegoż forum, nie zamierzam zmieniać stylu wypowiedzi, tylko dlatego, że Ciebie to wielce porusza.
Nie mam pojęcia skąd również wzięło się pojęcie "niewyżytych seksualnie nastolatków". Tematem przewodnim naszych dyskusji wcale nie jest ta forma komunikacji damsko-męskich. Ktoś gdzieś raz chlapnął i wyciągasz to z kontekstu.
Dredzior otworzył właśnie turniej między seriami i miejmy nadzieję ruszy to trochę nasze tyłki i zaczniemy grać w GT.
Podchodź czasem z dystansem, albowiem chyba wszyscy na forum są na tyle młodzi, alby czasem robić sobie z czegoś jaja.
Nawiązując do reklamy. "W wieku 39 lat dorastasz", więc trochę luzu, bo jeszcze ponad drugie tyle życia przed tobą i będziesz mógł sobie wreszcie poględzić.
Lepiej pozostawmy to bez zbędnego komentarza :wink:
Z całym szacunkiem, ale prócz Ciebie Lukasie nikt nie skarżył się na jakiekolwiek obniżenie poziomu tegoż forum, ba wszyscy użytkowali sobie je bez jakichkolwiek zbędnych kłótni, a to za sprawą właśnie dobrowolnego pisania luźnych, zabawnych postów, których nikt nie krytykował i nie potępiał.
Tak...o ile, że "żarty" pomiędzy Dredziem a Biesiem mają jeszcze jakiś powiedzmy minimalny poziom...o tyle Twoje obrazki, teksty i próby lizania djupci tym starszym i w Twoim rozumowaniu "lepszym" - Wpływają na forum...
Nie chcę Cię wychowywać, ani nawet nie próbuję tego robić...ale wyobraź sobie, że przykładowy 15-latek kupuje sobie PS2 i GT4...ma problem w tej grze...więc dochodzi do wniosku, że "na necie na pewno jest" - I otwiera takie GT.pl...i co tam zastaje? Durne obrazki i prostackie, niekiedy zrozumiałe tylko dla uczestników dyskusji teksty pomiędzy forumowiczami...
Zamieszczone przez Overseer
Nie wiem, czy jesteś tak dojrzały czy takiego udajesz, a może po prostu jesteś drażliwy i łatwo wyprowadzić Ciebie z równowagi. Nie wiem i za bardzo mnie to nie obchodzi.
Jestem dojrzałą osobą. Dlatego właśnie napisałem swój post.
Puki nasze posty nie łamią zasad etyki i regulaminu tegoż forum, nie zamierzam zmieniać stylu wypowiedzi, tylko dlatego, że Ciebie to wielce porusza.
Okej.
Czyli uważasz, że treść Twoich postów...ich sens, i ilustracje które do nich dołączacie, są okej i w porządku "bo teoretycznie nie łamią regulaminu", tak?
Nie mam pojęcia skąd również wzięło się pojęcie "niewyżytych seksualnie nastolatków".
Profil użytkownika Overseer --> "Zobacz wszystkie posty użytkownika" - Po prostu poczytałem.
Tematem przewodnim naszych dyskusji wcale nie jest ta forma komunikacji damsko-męskich. Ktoś gdzieś raz chlapnął i wyciągasz to z kontekstu.
"Niewyżycie seksualne" u nastolatka ogólnie nie ma nic wspólnego z komunikacją damsko-męską...bardziej u niektórych to jest komunikacja męsko-lustrzana...albo męsko-zdjęciowa...albo męsko-gazetkowa. Ale nie wymagam od Ciebie żadnych sensownych wiadomości, także...spoko.
Dredzior otworzył właśnie turniej między seriami i miejmy nadzieję ruszy to trochę nasze tyłki i zaczniemy grać w GT.
Inicjatywa jednej czy dwóch osób...są ważne, ale tak naprawdę nic tutaj nie zmienią. Ja mam tylko prośbę...przystopujcie trochę z tymi durnymi obrazkami, i bądźcie nieco bardziej poważni - tak, żeby to forum jakoś wyglądało....a nie taki drugi paplacz sie robi.
Podchodź czasem z dystansem, albowiem chyba wszyscy na forum są na tyle młodzi, alby czasem robić sobie z czegoś jaja.
Bycie młodym to właśnie nie tylko robienie sobie jaj. :wink:
Nawiązując do reklamy. "W wieku 39 lat dorastasz", więc trochę luzu, bo jeszcze ponad drugie tyle życia przed tobą i będziesz mógł sobie wreszcie poględzić.
Ja naprawdę nie chcę wykorzystywać swojej przewagi umysłowej nad Tobą...wdawać się w dyskusje, które i tak w naszym przypadku do niczego nie poprowadzą...ja tylko wyraziłem swoje zdanie. Moją subiektywna opinię. Opinię osoby której na tym forum w jakiś sposób zależy...opinię tej osoby po chwilowych nieobecnościach.
Nie wiem czemu mylisz dział offtopic z działem głównym. Jeżeli ktoś szuka porady o GT4 to wchodzi na forum o GT4, nie musi czytać moich bzdetów, które są w "na luzie".
Jeżeli to Cię uszczęśliwi to przyznam Ci rację. Nie mam zamiaru się wdawać w bezsensowne kłótnie, tym bardziej, że ja mam swoje racje, Ty swoje i raczej do porozumienia nie dojdziemy nigdy.
Ehh... Dyskusja dwóch "dojrzałych"... Bycie poważnym a dojrzałym to dwie różne sprawy... Ale to tak na marginesie...
Wiem o co chodzi Lukasowi , bo czasem też mnie już irytują te obrazki i głupie żarty... Ale jak by nie było od tego jest dział "Na luzie"... Tyle dobrze że jesteście obaj na tyle "dojrzali" żeby nie toczyć zażartego sporu na łamach forum... Wszyscy pragną idealnego forum o Gt, pozbawionego spamu i debilizmów... "American Dream..."... To zamiast pisać takie posty jak piszecie weźcie dupę w troki i zróbcie coś pożytecznego...
To na tyle od tego "starszego i lepszego..." ( jakiś kompleks ? )
Zróbmy coś z tym panowie, bo z najlepszego polskiego serwisu o serii Gran Turismo, robi się forum niewyżytych seksualnie nastolatków którzy za wszelką cenę muszą gdzieś pokozaczyć. :wink:
Między prawdą a Bogiem Łukasz ma trochę racji. Ale trzeba wziąć pod uwagę że GT2 czy GT4 mają już swoje lata. A forum nie istnieje od dziś dlatego większość tematów została już poruszona lub wyczerpana.Więc ciężko rzeczowo nawijać o GT4 podczas gdy większość zorientowanych ma już opanowane podstawowe sprawy.
Z momentem wyjścia pełnego Gt5 na rynek forum powinno przeżyć renesans.
Póki co mamy dość ciekawy turniej który powinien rozruszać towarzycho.
Zamieszczone przez Lukas
Nie chcę Cię wychowywać, ani nawet nie próbuję tego robić...ale wyobraź sobie, że przykładowy 15-latek kupuje sobie PS2 i GT4...ma problem w tej grze...więc dochodzi do wniosku, że "na necie na pewno jest" - I otwiera takie GT.pl...i co tam zastaje? Durne obrazki i prostackie, niekiedy zrozumiałe tylko dla uczestników dyskusji teksty pomiędzy forumowiczami...
A i tu się mylisz bo poza wygłupami i debilnymi docinkami ludzie na forum znajdują pomoc.
Nie wiem jak inni ale ja jeśli tylko mogę próbuję pomóc w problemie. Staram się wyczerpująco i rzeczowo udzielać rady.
Więc błędem by było twierdzenie że początkujący którzy trafią na forum są pozostawieni sami sobie. Większość odpowiedzi znajdą w odpowiednich tematach...o resztę zawsze mogą zapytać.
Podsumowując nie chce się ponownie wypowiadać w sporze Lukas>Over. Nie musicie się kochać,możecie się omijać. Rozumiem że forum powinno być miejscem gdzie rozmawia się typowo o podanej tematyce. Ale tutaj przychodzą osoby młode a na forum mamy stałą często zaglądającą paczkę. Nie sposób uniknąć miliona ton spampostów ale dzięki temu na jakiejś płaszczyźnie przez te żarty zżywamy się ze sobą.Przez to panuje swojego rodzaju koleżeński klimat :wink: Tym bardziej że to dział off.
Być może się mylę ale na tym poprzestańmy. Nie potrzebne nam kolejne przykre sytuacje.
Oczywiście ale niema co być nadwrażliwym. :wink: Mówisz jak byś czasem razem z nami się nie wygłupiał.
Skończmy tą dyskusje bo się niepotrzebnie napinki zrobią :wink:
Dobrze by było, gdyby jakiś modek wyciachał ostatnią dyskusję od Tego posta. Niepotrzebnych kłótni nam nie trzeba, zwłaszcza, że tak długo utrzymujemy bezkonfliktowe forum :wink:
A ja myśle, że inaczej by to wszystko wyglądało gdyby był shoutbox. Ofkoz nadal na forum byłby spam, ale jakby ktoś chciał poczatowac, to miałby do tego lepsze miejsce niż temat 'Nasza galeria'.
Szczerze to mnie też już to czasem wkurza... ale nie próbuje z tym walczyc, bo nie ma to sensu.
Mam tylko prośbe - spamujcie, gadajcie sobie, wrzucajcie (ofkoz w granicach rozsądku) - ale tylko w Czaterii. Ten temat też już Wam odpuszcze.
Ale nie myślcie, że zawsze Wam bede przenosił spam posty do czaterii Troche własnej inicjatywy, albo bede usuwał. :mrgreen:
pozdreaux i wracamy do głównego tematu tego... tematu.
P.S.
Over - chyba kpisz. :mrgreen: Wątek ma ponad 40 stron i będe musiał odznaczyc każdy dobry post, tak aby zaznaczone do przeniesienia zostały tylko te niechciane. Tak jak juz mówiłem - ten wątek Wam odpuszczę
Komentarz