Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nasza galeria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Nasza galeria

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Sie śmiejesz wpadła coś około 3 w nocy do pokoiku i tylko popatrzyła...i wyszła myślałem że coś się kroi ale jest ok
    Tee, to weź może daj Mamci pograć :wink: Wybierz jej jakiegoś demona do 70 koni, i daj jej na Test Coursie zaszaleć....a nuż jej się spodoba :wink:

Kolorki to ja też mam różne, ale u mnie w domu dominują raczej ciepłe barwy, żółty, pomarańczowy i beżowy :wink:

-----------------------------------------
    DLX Zone:

- Plakaty z F&F i NFS'a
    - Unoszący się w całym pokoju dym ze "spalonego laczka"
    - Obrotomierz wskazujący czerwone pole na ścianie
    - Wielki kartonowy głośnik BASS'owy
    - Dźwignię zmiany biegów, a obok niej namalowany wielki stoper
    - Radar zamalowany markerem (tekturowy miniatura)
    - Wielka dźwignia hamulca ręcznego leżąca na łóżku
    - Na ścianie namalowany "sprejami" wielki biały Polonez z debilem za kierownicą
    - Lusterko z naklejką BMW na szybce
    - Pojazdy z zewnętrznym tunningiem na półkach (modele 1:43, w większości Maisto)
    - Przekreślone czerwone światło na czole
    - Model męskiego prącia podwieszony na wieszaku

Pozdrawiam

Komentarz

He he ręczny przy łóżku :wink: raczej w łóżku na ręcznym :mrgreen: :mrgreen:
      Ha ha też czasem w pokoiku spalę laczka (pobiegam w kapciach) :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Palenie podeszwy, jest ostatnio bardzo popularne....może nasz mistrz by się sprawdził....

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
          Palenie podeszwy, jest ostatnio bardzo popularne....może nasz mistrz by się sprawdził....

Pozdrawiam
          Raczej nie...bo jest za słaby w nogach i nie paliłby laczka na 2ce :mrgreen: :mrgreen: (biegi przerzuca w sekundę w swojej "osobistej" skrzyni biegów)

PS:dobra nie walmy już tu offtopów....

jednak fajnie sobie skręcić beke. Czasem jestem za aborcją... :wink:

Komentarz

Dobrze gadasz Dred.Ja się nie wypowiadam na temat DLX'a.Prześledziłem temat i wiecie napewno co myślę.A co do ścian,mam letni żółty kolorek tak jak ty Lukas,na czasie pstryknę sobie fotkę "pod ścianą" :wink:

A co do twojej fotki:Wyobraziłem sobie tak że to wygląda jakby ktoś Cię popukał w ramię,ty się odwracasz "Ozzo chozzzi??" i pięść ląduje na twojej twarzy :mrgreen: Czy nie?A fotka super 6.0/6.0
            GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
              Dobrze gadasz Dred.Ja się nie wypowiadam na temat DLX'a.Prześledziłem temat i wiecie napewno co myślę.A co do ścian,mam letni żółty kolorek tak jak ty Lukas,na czasie pstryknę sobie fotkę "pod ścianą" :wink:

A co do twojej fotki:Wyobraziłem sobie tak że to wygląda jakby ktoś Cię popukał w ramię,ty się odwracasz "Ozzo chozzzi??" i pięść ląduje na twojej twarzy :mrgreen: Czy nie?A fotka super 6.0/6.0

Coś w podobie,siedziałem na necie a mama mnie popukała w plecy i znienacka zjadłem placka znaczy się zrobiła fotę :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Parę fotek z mojej nowej pracy.

Sorry za jakośc fotek ale robione Nokią 6230 z przyczaja.

Komentarz

Taka robota to wręcz marzenie
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No, no - Moje gratulację !

Pozdrawiam

Komentarz

Do moich obowiązków należy pojdeżdżanie gotowym samochodem(jeszcze ciepłym, prosto z linii) na stanowisko przy którym wkładam specjalną poziomicę na kierownicę by była idealnie na środku by ci pode mną potrafili ustawic zbierznośc kół. Następnie reguluję przednie reflektory specjalnymi wkrętarkami(zwał jak zwał) podłączonymi również do komputera i halogeny ale te zwykłymi śróbokrętami typu imbus. Wszystko jest skomputeryzowane więc coś zrzchrzanic to trzeba naprawdę trza umiec...no chyba że nie potrafi się jeździc automatem albo autem z kierownicą po prawej stronie. No i można przeholowac z gazem a w wersjach
                      335i (306 KM) jest nietrudno. potem wyjeżdżam z mojego stanowiska i potem auto idzie dalej do badań i regulacji.

Komentarz

Nie no,szpan :wink: Zazdrościłbym Ci jeśli byłaby to jakakolwiek inna marka,może np.Mercedes czy coś,poprostu nienawidzę BMW i sklepów z naklejkami "M"
                        GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                          Nie no,szpan :wink: Zazdrościłbym Ci jeśli byłaby to jakakolwiek inna marka,może np.Mercedes czy coś,poprostu nienawidzę BMW i sklepów z naklejkami "M"
                          To samo jest u Mercedesa i AMG...
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                            poprostu nienawidzę BMW i sklepów z naklejkami "M"
                            Masz takie spojrzenie na te wspaniałe samochody, przez wieśniaków którzy na swoje czterodrzwiowe E36 nalepiają "M" i już są super fajni.....

Kyjgel - Taka robota to po prostu marzenie.....a oni Ci jeszcze za to płacą....szacunek :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Najważniejsze jest to, że robisz to co lubisz robić :wink: A przecież samochody są Twoją pasją, prawda ? Ogólnie to musi być wspaniałe uczucie być integralną częścią takiej wielkiej "machiny" na którą składa się każdy pracownik......gdzieś czytałem, że BMW zatrudnia w Monachium prawie 10 000 osób - Tym bardziej przy takiej ilości, musi to być piękne uczucie :wink: Jeśli wszystko dobrze pójdzie to we Wrześniu będę miał okazję zobaczyć ten cały obiekt na żywo, zwiedzić muzeum itp. - Cieszę się bardzo w każdym razie I Życzę sukcesów

Pozdrawiam

Komentarz

Nie no taka robota to dopiero mega-wypas !!! Fajnie też , że związane z BMW , uwielbiam BM-ki pomimo tego , że są to auta niemieckie a Niemców cholernie nie lubie ( przykro mi ! ) Sam mam , a raczej mój tata , ma BMW 520i A jeżdzi się nim po prostu cudownie hehe ... dobra nie będe się zbytnio przechwalał :mrgreen: :mrgreen:
                                Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Pracuję...
                                X