Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nasza galeria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Nasza galeria

Zamieszczone przez Biesiadnik

Na razie mnie więcej nie zobaczycie :mrgreen:

Ps: Tatuaż jeszcze nie skończony :wink: Za tydzień wypełnienie :wink:
    Heh dobry cytat

Tatoo wygląda całkiem nieźle ale poczekajmy na wypełnienie po pokolorowaniu i wycieniowaniu będzie wyglądał super.
    Jeśli jednak chodzi o sam wzór będę szczery... myślałem że będzie to coś bardziej wyszukanego :wink:

BTW
    Czyżbym w oddali widział wiszący dresik z 3 paseczkami? :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
      Jeśli jednak chodzi o sam wzór będę szczery... myślałem że będzie to coś bardziej wyszukanego :wink:
      Spoko :wink: Już wiem że to nie ostatni mój tatuaż :wink: Następny będzie wiele bardziej ambitny :mrgreen:

BTW
      Czyżbym w oddali widział wiszący dresik z 3 paseczkami? :mrgreen:
      No jasne Jak po domu to tylko dresik :mrgreen: Na co dzień w garniturze chodzę więc czasem dobrze jest założyć coś wygodnego :wink: A dres może nie jest zbyt ładny ale co do wygody to jedynie chodzenie nago go przebija :mrgreen:

Komentarz

To dobrze bo już się bałem A ja tam po domu to wolę sztruks, mega wygodny.

I o ile się nie mylę to tam dalej widzę piec kaflowy. Ku...wa zazdroszczę! Żaden grzejnik tego nie przebije!
        Sam jeszcze 3lata temu miałem w dużym pokoju. Jak się rozpali w takim piecu to nie ma ch..ja we wsi. Chłopie godzinę palisz, zakręcasz i cały dzień masz gorąco...ja wtedy robiłem herbatę nogi do pieca i złoooooooo!

Ach szkoda że go rozebraliśmy

PS:Właśnie tak słyszałem że jak się robi jeden to później ciągnie do następnych Tatoo

Komentarz

zdjęcie sprzed świąt .
          https://www.facebook.com/mistrzswiatame ... ef=tn_tnmn

Komentarz

I o ile się nie mylę to tam dalej widzę piec kaflowy. Ku...wa zazdroszczę! Żaden grzejnik tego nie przebije!
            U mnie od 2 tyg non stop jest gorący :mrgreen: Wystarczy że wrzucę 4 brykiety dziennie i pali się non stop :wink: To prawda... zajebista sprawa :wink:

PS:Właśnie tak słyszałem że jak się robi jeden to później ciągnie do następnych Tatoo
            No niestety.... :mrgreen:

Mały... szczerze... Wyglądasz starzej niż na prawdę jesteś... :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
              Mały... szczerze... Wyglądasz starzej niż na prawdę jesteś... :wink:
              I groźniej. :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

dużo osób mi to mówi . No ale ma się te 16[rocznikowo] lat ..

Komentarz

Moim zdaniem dobrze jest tak wyglądać.

Niepotrzebne "burki" się nie przy****dalają, a kto ma wiedzieć jaki jesteś i tak przecież wie, niezależnie czy na twarzy jesteś piękny czy nie. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

dokładnie

i na dodatek skromnie dodam, że laski piszczą za moją mulacką karnacją .. . Nie narzekam na brak tzw " brania "

Komentarz

Zamieszczone przez malyR-1993
                      i na dodatek skromnie dodam, że laski piszczą za moją mulacką karnacją .. . Nie narzekam na brak tzw " brania "
                      No tak. Tak też sądziłem. Ale osobiście od niedawna zacząłem nieco inaczej patrzeć na świat. Poznałem dziewczynę, która jest moją przyjaciółką (tak, napisałem przyjaciółką) - Dogadujemy się znakomicie, osobiście powiem że w poważnych sprawach rozmawia nam się lepiej niż bym z kumplem miał gadać. Oczywiście nie ma jak to gnój z kolegami porobić...

Oczywiście dziewczynę jako własną też będzie trzeba poznać, ale nie będę tego robił na siłę...jak to mówią miłość sama przyjdzie.

Życie jest piękne. Tym bardziej jeśli widzimy je spoza szyby BMW. :wink:

Ale "ziom" jesteś spoko.

SFOT.

Pozdrawiam

Komentarz

No jo mały japę to masz zakazaną :mrgreen:
                        I fakt wyglądasz na nieco starszego. Ale teraz dzieciaki szybciej rosną niż kiedyś
                        A z tymi dupami to się tak nie chwal he he :wink:

Komentarz

co z tego, że wyglądam na starszego jak i tak tylko 170cm mam ... :mrgreen:

Komentarz

170? To i tak jesteś dość wysoki. To ja mam 173 i mówią, że jestem wysoki. A mój kuzyn, rok młodszy ode mnie ma 190 cm. Nieźle wyrósł.

Odnoszę wrażenie, że każde pokolenie robi się coraz bardziej "dziecinne". Jak patrzę na uczniów z 2 i 1 gimnazjum (klasa niżej ode mnie) to niewiele różnią się od dzieci z 4-5 klasy. Są wyjątki, ale to tylko wyrośnięte goryle, których tylko lać po mordach. Ostatnio jeden z nich koniecznie chce ode mnie dostać jeszcze raz. Im młodsze, tym głupsze (z mojej szkoły, nie obrażam nikogo z forum i spoza niego).

Komentarz

Identycznie jak u mnie . Te dzieci z klas 1-2, najbardziej z 1 zachowują się, jakby byli jeszcze w podstawówce .. wyobraź sobie mój widok w szkole jak się gnojki bawią w berka albo skaczą po schodach kto zeskoczy z wyższego schodka .. nawet ja taki nie byłem w ich wieku. Coś mi się wydaje, że te młodsze pokolenie się robi takie bardziej " Pi***wate " . Ale to tylko moja sugestia

Komentarz

Też to obserwuje u mnie w szkole. Ostatnio na przykład kamil210 z kolegami bawili się w gonito po boisku...a przecież rocznikiem mają po 15 lat. 5 lat temu 15-letnia młodzież była zupełnie inna. Ale i wychowanie się zmienia...jak to kiedyś ktoś miał w opisie..."Dzisiaj jesteśmy tymi przed którymi ostrzegali nas rodzice." :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X