Hehe, na tym pierwszym foto wyglÄ…dasz trochÄ™ jak Steven Seagal. Tylko fryzura inna.
A ja na normalnym zdjęciach (nie robionych na specjalną okoliczność) wychodzę jakoś tak.. inaczej. Normalniej, radośniej. No fakt, na zdjęciach się rzadko uśmiecham, ponieważ kiedyś się uśmiechnąłem i nawet nie chcę pamiętać tego foto. Na innych zdjęciach, np. na takich jak teraz te Twoje Dreradlock wychodzę inaczej, zupełnie inna twarz. I nie mam tych "p*zd" pod oczami jak na tym moim ostatnim. Nie wiem, co mi sie ostatnio dzieje, że wyglądam jakbym milion lat nie spał.. A jestem zdrowy, normalnie się wysypiam (jeszcze się wysypiam, bo już od poniedziałku znowu szkoła..). Nie wiem dalczego.
Druga fotka ---> Ten gość po lewej ---> Te gesty, do tej laski ---> Japie.dole! :mrgreen:
Poczucie humoru masz, to ważne jest w życiu. No i "kotek" obecny na dwóch pierwszych. Ja Ci już gratulowałem wyboru, nie? :wink:
A dziękuje dziękuje już gratulowałeś Trzeba mieć poczucie humoru i potrafić śmiać nie tylko z innych ale i z siebie. Dla śmiechu wybrałem takie rodzynki.
A ten koleś "Mrówa" ogólnie też pokręcony. Coś tam akurat mówił ale nie wiem czy do mnie czy do niej :wink:
Komentarz