Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nasza galeria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Nasza galeria

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Zamieszczone przez Biesiadnik
    Panie, ale to cuś ma kierownice po złej stronie :mrgreen:
    Po złej usiadł

Bon Ton
    Ale masz zaje**iste dredy. Lubię dredy, chciałem sobie zrobić niedawno ale włosy mam jeszcze za krótkie. :mrgreen:
    I LoveAprilia
    RASTA
    "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

Dred, ale masz chude łapy

Komentarz

A ja mam takie pytanie, dredy da się rozplątać czy trzeba je CUT jak chce się ich pozbyć ?
        http://mwiszniewski.carbonmade.com/
        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Teoretycznie jest taka możliwość ale to ciężka i czasochłonna robota.
          I LoveAprilia
          RASTA
          "Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień"

Komentarz

Gangsterka

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092

Jak baba

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW

Jak baba
                .

Też mam chude ręce, i chude nogi - Za dziadkiem.

I lepsze delikatne ręce niż jakieś wielkie łapska wielkości całej np. kobiecej twarzy, Ji...

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                  lepsze delikatne ręce niż jakieś wielkie łapska wielkości całej np. kobiecej twarzy, Ji...
                  No ciekawy jestem, jakbyś machał łopatą gdybyś miał do zrzucenia 6 ton miału do piwnicy Ja nie mam łapy jak bochny chleba, ale jak witam się z jakimś typem, który podaje mi "śledzia" zamiast porządnie łapy to jest dla mnie z leksza zniewieściałe. Nie mam nic przeciwko małym dłoniom, ale delikatne dłonie u faceta? No wai!

Komentarz

Zamieszczone przez Grass
                    Ale masz zaje**iste dredy. Lubię dredy, chciałem sobie zrobić niedawno ale włosy mam jeszcze za krótkie. :mrgreen:
                    Dziękuje :wink: Ja zapuszczałem włosy 2lata i miałem na początku lekką palemkę. Same dready masz już ponad 3lata.
                    Pierwszy raz ktoś zwrócił mi taka uwagę
                    To prawda że nie jestem typem kulturysty czy lekkoatlety ale nie jest ze mną tak źle. Wydaje mi się że tak wszyły po prostu na zdjęciu w rzeczywistości nie odbiegają od normy
                    Zamieszczone przez cmlPL
                    A ja mam takie pytanie, dredy da się rozplątać czy trzeba je CUT jak chce się ich pozbyć ?
                    Jak Grass powiedział teoretycznie tak ale ja sobie tego nie wyobrażam i nigdy bym się tego nie podjął.
                    Raz że dready są mocno splątane a dwa że są zbite. Efektem tego przy rozczesywaniu połowę włosów byś wyrwał i zostałbyś z poszarpaną na pół łysą głową
                    Dlatego jedyne wyjście to CUT z tym że nie jak wszyscy myślą na "0". Wystarczy zapuścić ok 1cm odrosty i uciąć 3-4cm od głowy gdzie dready jeszcze nie są tak zbite i można odratować włosy.
                    Zamieszczone przez Lukas
                    I lepsze delikatne ręce niż jakieś wielkie łapska wielkości całej np. kobiecej twarzy
                    Kwestia gustu niektóre kobiety lubią duże silne dłonie. Ja mam raczej małe i delikatne, nic nie poradzę XD Ale dobrze mi z tym ^^
                    Zamieszczone przez kyjgel
                    No ciekawy jestem, jakbyś machał łopatą gdybyś miał do zrzucenia 6 ton miału do piwnicy
                    To akurat prawda mimo że praca fizyczna jest ciężka to wpływa na siłę dłoni rąk i ogólną wydolność ciała. :wink:

Ji-Ja rozumiem Twoje żarty bynajmniej w stosunku do mnie.
                    Ale tym postem pokazałeś "klasę" zupełnie jak kiedyś. Przemyśl to co napisałeś i wyciągnij wnioski zanim ktokolwiek weźmie to do siebie.
                    Jeśli na prawdę czujesz chęć wyładowania lub uważasz się obrażony to napisz do Lukasa na PW. Bo pisanie pogrubioną największą możliwą czcionką, rzucanie mięsem i prośba o bana nie jest najszczęśliwszą formą wyrażenia swojego zdania. Mówię Ci to jako forumowy kolega.

Komentarz

Dread, pytanko co do odrostów właśnie. Musisz je również z czasem kręcić(nie wiem jak to się fachowo nazywa te dreadowanie ) ?

Komentarz

Ok ale ten typ już mnie z równowagi wyprowadza. Myśli że jest ponad wszystkich na tym forum. Wcześniej myślałem że thooorn jest jakiś dziwny ale w porównaniu do niego to odbieram naszego fotografa jako buraka który zadziera nosa wyżej niż ma czoło Już jestem troszkę czasu na forum i wiecie że jak ktoś mnie zjeży to nie przebieram w słowach tylko jadę na niskim instynkcie. Sam nie zaczynam Iść z tym na PW? Może tak ale jak ktoś gdzieś to tu nie dawno powiedział zjebać kogoś na forum przy wszystkich jest lepsze :wink:

Przez pierwszy rok starałem się trzymać pokorę dla tych którzy są tutaj dłużej niż ja i nie wchodziłem w żadne spory. Ale od dłuższego czasu juz nie zamierzam milczeć.

Jestem na forum z 3 powodów
                        Żeby od czasu do czasu z wami pogadać i pożartować
                        brać udział w turniejach i pomagać innym jeśli tego sytuacja wymaga
                        I co najważniejsze być tu dla GT.

Koniec tematu.

Komentarz

Rożnie się mówi ale chodzi Ci o dokręcanie
                          No tak to naturalne że włosy dalej rosną i od głowy są normalne. Wtedy co ok.2 miesiące (zależy komu jak szybko rosną włosy) trzeba je dokręcić.
                          To bardzo proste łapiemy dreada u podstawy (czyli przy głowie) wkładając go między palec wskazujący a środkowy (coś jak cygaro) i energicznie kołowym ruchem pocieramy o głowę w ten sposób włosy się dreadują
                          Osobiście nie dokręcałem już kilka miesięcy ale to nie jest już takim problemem bo po jakimś czasie dready zaczynają się same dokręcać ale warto im pomagać dla lepszego efektu.
                          Zapytacie jak to same?
                          A to zwyczajnie podczas mycia, spania itp.

EDIT:
                          Ji rozumiem że masz prawo głosu ale jeśli musisz to rób to w cywilizowany sposób.
                          Nie jestem święty bo nie raz dałem pokaz mojego barwnego słownika języka podwórkowego ale żeby połowę monitora zasypać wyzwiskami to trochę przesada nawet jak i na to forum.
                          Wiesz że nie mam nic złego na myśli ale jak masz kierować się takim instynktem i emocjami to idź na dwór przejechać się rowerem weź 3wdechy i dopiero siadaj do klawiatury.

Komentarz

U mnie w szkole jeden typek siedział z taką szpileczką i tak dziergał te dready

Komentarz

Ta szpileczka to szydełko.-Narzędzie szatana

Komentarz

Ale fajną miał taką chromowaną i długą :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X