Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gry które odciągają Cie od GT...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gry które odciÄ…gajÄ… Cie od GT...

... czyli to i owo o Waszych grach (najlepiej na konsole).

Piszcie tu o Waszych grach, ich wadach i zaletach... co sprawiło, że odciągają Was od GT

Ja zaczne - ocenie gry w kolejności ich kupowania przeze mnie
    Gran Turismo 4 - nic dodać, nic ująć

Burnout Revenge - fajna gierka, ale szybko sie ją przechodzi. Można sie troche wyżyć i jest niezła zabawa. Typowy carcade Super model zniszczeń, brak fizyki jazdy, grafa w porządku.

Test Drive Unlimited - gra bardzo dobra, grywalna. Niestety na PS2 jest strasznie okrojona... to olbrzymi minus. Nie ma w tej grze nicrewelacyjnego, ale przyjemnie sie gra. Jest takim zbiorem prawie wszystkiego co dobre w samochodówkach, ale brakuje w niej innowacji.

Pro Evolution Soccer 6 - fajna gra, lepsza od Fify. Grafika bardzo dobra, brakuje troche licencji, komentatorzy lepsi niż w Fifie ale i tak pozostawia to dużo do życzenia. Ogólnie bardzo na + .

Soulcalibur III - bardzo fajna bijatyka. Lubię w nią grać. Są nawet elementy strategii Nie będe sie rozpisywał - jest bardzo fajna

Midnight Club 3: DUB Edition Remix - szczerze? Najgorsza gra jaką posiadam na PS2, choć moim dwóm małym kuzynom sie chyba najbardziej podoba. Gra w stylu Carbona. Może gdybym sie bardziej wciągnął i przeszedł tą gre to by mi sie spodobała, bo zapowiada sie ciekawie, ale niestety troche sie przeliczyłem ;/

MotoGP4 - gra troszke przestarzała. Kupił mi ją tata, choć chciałem Tourist Trophy, ale mnie najwyraźniej źle zrozumiał kupując gre motocyklową. Mimo wszystko gra jest całkiem fajna. Nic nadzwyczajnego, ale pograć przyjemnie można. Słaba grafika, ale jak włączysz tryb symulacyjny to jest hardcore... Gleba na prawie każdym zakręcie.

Teraz przechodzimy do gier, które dostałem kilka dni temu
    NASCAR 07 - naprawde super gierka. Gdy ją dostałem byłem dosyć sceptyczny, ale z czasem podczas gry okazała sie znakomita. Model zniszczeń, niezła grafika i duże emocje. Nawet zagrali w nią mój dziadek z moją kuzynką. Naprawde fajna, a i wyładować sie można. Wystarczy zawrócić i jechać po prąd. Baardzo fajna gra - polecam!

Jak 3 - dostałem ją od kuzyna który bardziej by chciał sobie ją kupić niż mnie i prawie płakał, że jej nie ma... Nie gustuje w takich grach, więc średnio mi sie podoba. Nawet może być, ale czuje że mnie nie wciągnie.

Jeśli już taki temat był, to sorry.

Piszcie!
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Gran Turismo 4 - :wink:

Metal Gear Solid 2 - genialana grafika, ciekawa fabuła, wciąga. Przymierzam się do MGS 3.

Tekken 5 - super gra na przyzwoitym poziomie, ale największą frajde przynosi przy grze na dwóch.

Ratchet & Clank i Ratchet & Clank 3 - gra mojego młodszego brata, myślałem, że mnie nie wciągnie, ale się pomyliłem. Super przygody, planety, bronie i misje, a do tego miła dla ucha muzyka i płynna grafika. Fakt, nie są to trudne gry, ale mimo to polecam.

Rayman M - To typ gry towarzyskiej. Na jednego nie jest tak fajna jak w kilka osób. Prosta grafika i zadania, ale można sie nieźle ubawić przy niej.

Colin Mcrae 4 - Fajna samochodówka, tylko czemu mam wrażenie, że jade poduszkowcem?

To gry, wktóre grałem i polecam.

Komentarz

Może nie najnowsze, ale niezłe :wink:
      GTA Vice City - cud miód. Grałem już w to kilka razy (!) i gram do dzisiaj. Można powiedzieć, że jest lepsza od San Andreas

GTA San Andreas - też niezły. Gorszy troszkę od VC, ale daje rade :wink:

The Chronicles Of Riddick - zagrałem w nią dosłownie przez przypadek - dostałem ją razem z komputerem. Grałem całą noc po zainstalowaniu :wink: Jest to FPS, chodzi w niej o to, że musisz ucieć z najgorszego więzienia w galaktyce. Gra jest w PL wersji (wydawcą jest CD-PROJEKT a on robi najlepsze spolszczenia). Gra wymiata :wink: POLECAM!

NFS Porsche 2000 - jeden z lepszych NFSów. Gra ma siedem lat, a dalej można w nią przyjemnie pograć

A tak ogólnie to jeszcze GT1, GT2, NFS Underground 2, MW, Carbon...Na razie nie mam nowszych gier, bo kompa na którym chodzą gry mam od niedawna :wink:
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pro Evolution Soccer 4 - świetna gra, 100 razy lepsza od fify, wysoki realizm, grafika średnia, ale w tej grze nie o grafikę chodzi. Mam ją 2 lata i jeszcze mi się nie znudziła

GTA San Andreas - moja ulubiona gra na równi z GT. Dla mnie lepsza od VC (choć VC ma trochę lepszy klimat). Ma ogromny świat, można robić co się chce, dużo misji. Gra prawie idealna

Killzone - bardzo fajna strzelanka. Sporo broni, fajny klimacik, i fabuła.

Ratchet & Clank 3 - myślałem , że to trochę dziecinna gra, ale pozytywnie się zaskoczyłem. Super grywalność, akcja i humor (dr Nefarius jest prześmieszny ). Przy tej grze nie da się nudzić.

Może nie za nowe, ale wspaniałe gierki.

Komentarz

Resident Evil 4 - Wspaniały schooter, klimatyczny efekciarski, bardzo przyjemny, w genialnej oprawie AV, a na Gamecube jeszcze lepszej
          Black- FPP jakich mało, piekna grafika, dobry model fizyki, dobrze odwzorowane modele broni, dużo modeli do zniszczenia. Satysfakcja z masakry i soczystość.
          Conker-świetna przygodówka na xbox-a, chyba z najlepsza oprawą av jaką widziałem z przygodówek. Bardzo klimatyczna a przedewszystkim humorystyczna. Ciekawe misje, nie braknie dofcipnych textów i troche mięsa.
          Forza- xbox, fantastycznie odwzorowane autka niestety tory już mnie, nie
          ukrywając ze otoczenie jest bardzo ładne, zniszczenia, sporo wozów, ciekawy model jazdy, opcja Xbox Live online. Szkoda jednak ze nie ma pod xa dobrej kierownicy
          Farenheit- oczywiście klimat który panuje w tej grze to spora ilośc melanhlii, nasze decyzje wpływają na stan psychiczny bohatera, a właściwie jest ich 3.
          GTA: SA- przygniatja mnie te texty, świetny nastruj, rozległość tereny, spore mozliwości.
          The Chronicles of Riddick- xbox, świetne cienie w grze, przykówają takie motywy jak walki w więzieniu czy też samo skradanie sie po zakamarkah. Do tego postać Van Disla i jego narracja.
          Rez - PS2 ciężko opisać jaki rodzaj to gry ale połączenie wirtólnej strzelaniny z muzyką, strzały to bity buzyki, akcja jest dobrze zgrana z muzyką. To poprostu gra muzyczna. Dobra alternatywa dla palacych zioło na wieczory z kumplami

Komentarz

ja często pogrywam na PSX więc napisze o paru grach, które są tak samo ciekawe jak GT (ale ładnie powiedziane)

Dance Dance Revolution-ta gra w połączeniu z matą wymiata japońskie pipierdółkowe przyśpiewki fajna grafika a pozatym czujesz sie jak w tańcu z gwaizdami

Medievil-mniam gra jajacarski bohater i jaki klimat!! :wink:

SkullMonkeys-platwormówka ze świetnym poczuciem humoru grafika tez wporządku

V-relly2-świetna "rajdówka" .Może to nie jest Colin ale prezentuje mi sie równie dobrze jak jego kolega.Colin jest bardziej symulatorem ,a V-relly jest szybką arcadówką z porządną grafiką (jak na PSX)

to by było na tyle

Komentarz

Zamieszczone przez exeqtor
              Dobra alternatywa dla palacych zioło na wieczory z kumplami
              O lol rozwaliłeś mnie tym teraz stary
              Do mojej listy dorzucÄ™ jeszcze:

-Flat Out 2- Ta gra to coś a la Destruction Derby, z tym że dużo lepsza Niezły tryb multi, wymagania też nie są jakieś wcale wielkie...Nie wiem czy jest na PS2, mam ją na kompie. świetne uszkodzenia samochodu, klimat, menu, grafika...Jest naprawdę dopracowana :wink: I mimo że jakoś nie pociągają mnie takie gry to ta przeczy tej regule Tylko ma jedną wadę - nielicencjonowane samochody...Ale ode mnie mocne 8+.
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Shadow Of The Colossus - walczymy z olbrzymami, tytułowymi kolosami, piękna grafika, cudowne krajobrazy, po prostu miód wylewa się litrami z ekranu
                Okami - japońska legenda o wilku, gra wykonana w technologii cel-shading, ciekawy patent z możliwością wpływu na otoczenie poprzez pędzel którym malujemy, dużo humoru, do tego gra jest całkiem długa (ja skończyłem ją w jakieś 45 godzin), rzeka miodu
                Yakuza - chodzone mordobicie, świat japońskiej mafii, polecam.
                Def Jam Fight For NY - najlepsza bijatyka w jaką grałem, walczymy między innymi osobami związanymi z wytwórnią Def Jam, również polecam.

Komentarz

Test Drive Unlimited - moze i okrojona i skapa, ale idzie niezle pograc

Battlefield 2 - swietna strzelanka, do tego rozne ciekawe rozgrywki w tym hotswap na przykład

Killzone - super strzelanka

Hitman Blood Money - super ciche zabijanie, walcze o najlepszy status

Midnight Club 3 Dub Remix - wg mnie ta gra jest zajebista i bywały nawet takie wyscigi , ktorych przejscie o mało nie konczyło sie wyrzuceniem konsoli przez okno

Star Wars Battlefront - takze super strzelanka

Komentarz

Ostatnio nie mam nawet czasu na GT4 niestety. Ostatnio odpalilem konsole z 2 miesiace temu
                    Ale jesli juz mam troche wolnego to pykam w:
                    Pro Evo Soccer - wiadomo
                    Burnout Takedown i ostatni - tez wiadomo
                    WWE Smackdown VS Raw - najlepszy wrestling na konsole
                    Def Jam fight for NY - polaczeine Tekkena, hip hopu - generalnie najlepsza i najbardziej realna bijatyka jaka znam.
                    Toca 3 - wyscigo samochodow turystycznych - najlepsze w swojej kategorii

i chyba to tyle...
                    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

hmmm widzę , że podobne mamy klimaty

Gran Turismo 4 - Pewnie nie słyszeliście ale to bardzo fajna gra polecam xD

Enthusia - Wieeeelki konkurent Gran Turismo... Fizyka świetna... Jak w życiu Niestety jest to sporo okrojona wersja pod względem ogólnego rozbudowania czy muzyki... Pod względem grafiki bardzo podobnie do Gran Turismo. Serdecznie polecam. Ostatnio tylko w to pykam ;p

Moto GP4- Porażka

Tourist Trophy - Najlepsza gra z motorkami w roli głównej twórcy Gran Turismo

I w to gram. Po za tym mam:
                      Juiced 2 , Nascar 2007 , San Andreas , Vice City , Underground 2 , Burnout Revenge i wiele wiele innych

Komentarz

Zamieszczone przez MichuV12
                        WWE Smackdown VS Raw - najlepszy wrestling na konsole
                        Kolega ma 2007. Jest niesamowita

Ja dopisze jeszcze Black. Zajedwabista gierka! Polecam
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie ma takiej siły która by mnie odciągnęła od GT

Komentarz

Fanboy...
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Tak jest to mnie wciÄ…ga juz od 2,5 roku!
                              Co nastepne auto i wyscig to bardziej lubie tÄ… grÄ™!

GT4 forever
                              GT4 rulez
                              GT4 the best of the polyphony...

Komentarz

PracujÄ™...
                              X