Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Metal Gear Solid

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Metal Gear Solid

Poza tym Portable Ops ma pewien związek z MGS4. Kojima czekał na zakończenie scenariusza PO (tą część on tylko produkował, a nie tworzył) jak i MGS4, czy wszystko pasowało do siebie i współgrało, ale nie będę spoilerował. Powiem tylko tyle że tyczy się to końcówki MGS4.

Komentarz

Grał może któryś z was w MGS: Online zanim zamkneli serwery? Jak wyglądała tam rozgrywka?
      Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

Zamieszczone przez ProDriver
        Grał może któryś z was w MGS: Online zanim zamkneli serwery? Jak wyglądała tam rozgrywka?
        Ja grałem i miałem ochotę ich spalić, za to że tak szybko zamknęli te serwery. Fajnie się grało, multum zabawy, często z kolegą grałem, na youtube powinny być jakieś filmy jak wyglądała taka gra, poszukaj i obejrzyj.

Fakt faktem oficjalny filmik, ale tak mniej więcej wyglądało multi, jak się jeszcze trafiło na fajnych ludzi lub ze znajomymi to zabawy było pełno.

[youtube:3ce60qzo]https://www.youtube.com/watch?v=d_fpACBiF-U[/youtube:3ce60qzo]

Komentarz

Zamieszczone przez fox2190
          Zamieszczone przez ProDriver
          Ja grałem i miałem ochotę ich spalić, za to że tak szybko zamknęli te serwery. Fajnie się grało, multum zabawy, często z kolegą grałem, na youtube powinny być jakieś filmy jak wyglądała taka gra, poszukaj i obejrzyj.

Fakt faktem oficjalny filmik, ale tak mniej więcej wyglądało multi, jak się jeszcze trafiło na fajnych ludzi lub ze znajomymi to zabawy było pełno.

[youtube:14fbei14]https://www.youtube.com/watch?v=d_fpACBiF-U[/youtube:14fbei14]
          To jest zawaliste! Widzę modele z singla (Raikov, Snake), ty grałeś fox2190?

Komentarz

No przecież napisałem, ze grałem z kolegą i nie tylko. Tylko niestety szybko ta sielanka się skończyła, fajniejszego mutli na PS2 nie było.

Komentarz

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=87101 Po tylu latach seria MGS powraca na PC!

Komentarz

A co sądzicie o pomyśle Kojimy z nagłym niezapowiedzianym występem Raidena w 2? Wg mnie to był geniusz Kojimy, chociaż pewnie jestem jedyny Po prostu polubiłem i zżyłem się z Raidenem i jestem bardzo smutny na temat tego co zrobili z nim w 4 i MGR: Revengance

Komentarz

Zapewne wolisz chłopców

Komentarz

Pracuję...
                  X