Mialem przyjemnosc zagrac teraz przez 3 dni. Jak dla mnie super sprawa, zarowno single, jak i Online. W obu trybach nie mozna narzekac na nude, jest sporo do robienia. Gra stara sie byc realistyczna, ale na szczescie jest pewna doza fantastyki, przez co nie jest sztywno, mozna sie rozerwac. Szczegolnie Online, gdzie nie ma miejsca na noobstwo rodem z SAMP-a. Moze i malo przekonujace jest moje zdanie, ale w kazdym razie gdyby to bylo mozliwe - kupilbym.
P.S. W Online jest jakis maksymalny level? Bo widzialem goscia z poziomem 1000
Właśnie z E3 2014 dowiedziałem się, że ta gra ukaże się jesienią na PS4, Xbox One i PC. Cieszę się szczególnie z wersji PC, bo o tej właśnie marzę.
Ja tam lubiłem GTA 4 za model jazdy, uważam że był wręcz najlepszy ze wszystkich części, bo jednak trzeba było częściej i dokładniej używać hamulca i wypadki też efektowniejsze były. Co do piątki się nie wypowiadam, bo widziałem jedynie na obrazkach i czytałem, że jazda jest bardziej "arkejd" w porównaniu do czwórki, co mi się nie podoba. Ale z drugiej strony nie grałem, więc nie oceniam. To chyba pierwsza w historii taka sytuacja w przypadku gta, że ta sama część wyszła na starszą generację, a potem na nową.
Komentarz