Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowy serwis - KierowcyJutra.pl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nowy serwis - KierowcyJutra.pl

Jak wiecie od pół roku po godzinach pracy, pracuje nad serwisem Kierowcy Jutra - Przyszłości Motoryzacji i Motorsportu (www.kierowcyjutra.pl) który będzie na temat młodzieży w motorsportcie, rozwój technologii w motoryzacji, sim-racingu, oraz naszych osobistych przeżyć. Będzie to źródło inspiracji na naszego pokolenia i mam nadzieje że Wam się spodoba. 15 lutego będzie u recenzenta i mam nadzieję że w marcu nastąpi premiera (jeszcze wyślę do Sony i Nissana by zweryfikowali informacje). Publikacja będzie bezpłatna i udostępniona na wielu serwisach internetowych. Mam w planach kolejne publikacje i jedną z nich w tym roku również udostępnię (już 70% ukończona).

Co ciekawe poznałem osobę która ma znajomości w TVN Turbo i może pomóc nam zrobić program nt Kierowcy Jutra i naszych inicjatyw.
    Przede mną dużo roboty ale po woli widać efekty - już mamy blisko 200 opisów sportowych aut z 600+. Za pół roku będziemy już mieli wszystkie i skupimy się na tworzeniu artykułów na temat technologii w motoryzacji, poradnikami, oraz śledzeniem juniorów na całym świecie.

Jeśli macie jakieś sugestie to proszę piszcie je tutaj.
Pracuję...
X