No i jak wam chodzi forum po konfiguracji serwera? Mi sie zdaje ze blyskawicznie chodzi... Jestem pod wrazeniem. Wynajety informatyk spisal sie na medal!
Chodzi szybciej, to prawda. Jednak nadal sa problemy z samoistnym wylogowywaniem. Dzieje sie to np przy klikaniu w odsylacze, linki na gorze (szukaj, pytania, rejestracJIa...) czy linki do innych podstron na forum.
U mnie jest taki error. Za każdym razem muszę się logować. Klikam cały czas zaloguj mnie automatycznie, a tu nic. A pola uzupełniają się same, tylko samo logować nie chce
Jestem bardzo ciekawy jak będzie prezentować się stan odwiedzin i userów po premierze GT5. Byłoby bardzo dobrze, gdyby forum rzeczywiście przeżyło renesans i zaczęło tętnić życiem, jak za czasów świetności.
Problem z wylogowywaniem wciąż istnieje. Nie dość, że wylogowuje, to mój nick nadal widnieje na liście zalogowanych. Na szczęście da się ponownie zalogować. Czekamy wiec na update.
Jeśli brak jest środków,to wystarczyło by zrobić zżute np symboliczne 5zł.Informatyka chyba jakiegoś macie.Wystarczy kasą sypnąć,zrobić jakiegoś update'a-poprawić wylogowywanie,poprawić funkcje,nowa szata graficzna-bo ta jest taka prosta jak na darmowych forach http://www.fora.pl
Komentarz