Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Serwer po konfiguracji!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Serwer po konfiguracji!

No i jak wam chodzi forum po konfiguracji serwera? Mi sie zdaje ze blyskawicznie chodzi... Jestem pod wrazeniem. Wynajety informatyk spisal sie na medal!

Re: Serwer po konfiguracji!

Chodzi szybciej, to prawda. Jednak nadal sa problemy z samoistnym wylogowywaniem. Dzieje sie to np przy klikaniu w odsylacze, linki na gorze (szukaj, pytania, rejestracJIa...) czy linki do innych podstron na forum.

Komentarz

To bedzie inwestycja na przszlosc.

Komentarz

U mnie jest taki error. Za każdym razem muszę się logować. Klikam cały czas zaloguj mnie automatycznie, a tu nic. A pola uzupełniają się same, tylko samo logować nie chce

Komentarz

Tak jak wczesniej napisalem. Z tym bedziemy musili sie troche jeszcze pomeczyc...

Komentarz

Nie wiem czy jest tak u każdego, ale u mnie posty na forum wysyłają się strasznie długo. Jeżeli tylko u mnie tak jest to sorki za spam :mrgreen:
            GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

U mnie też, ale to już przed awarią było także nic nowego

Komentarz

Czy beda jakies usprawnienia a propos rejestracji? Chodzi mi o to, zeby tyle botow nie pakowalo sie na forum.

Komentarz

Oczywiscie przy update forum wszystko powinno chodzic jak nalezy. Musza byc tylko na to fundusze.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                    Oczywiscie przy update forum wszystko powinno chodzic jak nalezy. Musza byc tylko na to fundusze.
                    To robimy ściepę narodową :wink:

Komentarz

Wczoraj otrzymalismy 554 unikatowych odwiedzin. Wszystko wraca powoli do normy

Komentarz

Jestem bardzo ciekawy jak będzie prezentować się stan odwiedzin i userów po premierze GT5. Byłoby bardzo dobrze, gdyby forum rzeczywiście przeżyło renesans i zaczęło tętnić życiem, jak za czasów świetności.

Problem z wylogowywaniem wciąż istnieje. Nie dość, że wylogowuje, to mój nick nadal widnieje na liście zalogowanych. Na szczęście da się ponownie zalogować. Czekamy wiec na update.

Komentarz

Jeśli brak jest środków,to wystarczyło by zrobić zżute np symboliczne 5zł.Informatyka chyba jakiegoś macie.Wystarczy kasą sypnąć,zrobić jakiegoś update'a-poprawić wylogowywanie,poprawić funkcje,nowa szata graficzna-bo ta jest taka prosta jak na darmowych forach http://www.fora.pl

Komentarz

PracujÄ™...
                          X