Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pojawiła się "konkurencja"...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Niestety na stronce "Kukiego" odkryłem parę błędów,zarówno literowych jak i faktycznych,tzn. Np. Na liście aut z GT2 jest tylko jeden "MUGEN NSX GT '99",a przecież jest jeszcze drugi tylko '98.
    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

No i na pierwszej stronie,którą podał Daniel,jak się wchodzi na zdjęcia z GT2,to tam są zdjęcia niektóre z jedynki :mrgreen: Spooooooooooooooookoooooooooooo
      Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

do niejakiego "kukiego" jak sobie patrzalem tÄ… twoja liste samochodow to sie malo z krzesla nie zwalilem!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! czlowieku z kad ty bierzesz te samochody w gt4 ?!?!?!?!?!?!?!? chyba sam je wymyslasz.

Koenigsegg CC 8S ?02
        Koenigsegg CC Concept ?98
        Lamborghini 400 GT ?66
        Lamborghini Countach 25th Anniversary ?89
        Lamborghini Diablo JGTC
        Lamborghini Diablo VT 6.0 SE ?01
        Lamborghini Espada 400 GTE S2 ?69
        Lamborghini Gallardo
        Lamborghini Miura P400 ?68
        Lamborghini Murcielago ?02
        Lamborghini Urraco P300 ?76
        Bugatti 16/4 Veyron ?02
        Bugatti EB Veyron 16-4 Quad Turbo
        Bugatti EB110 GT ?94
        Bugatti LMP Race Car
        Oldsmobile Alero OSV Concept ?00
        Oldsmobile Aurora GTS Race Car
        Oldsmobile Toronado ?67
        Rolls-Royce Corniche Convertible ?00
        Rolls-Royce Phantom ?03

to podtwierdza ze http://www.granturismo.pl to najlepsze i bezkonkurencyjne forum o serii gt w polsce jesli nie na swiecie

Komentarz

gtplanet.net
          najlepsza.
          narancs alternativa

Komentarz

Ale niestety nie po polsku
            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

no wlasnie po angielsku a ja jakby to powiedziec nie jestem mistrz z anglika ale granturismo.pl jest najlepsze w polsce

Komentarz

forum granturismo.pl

nom, popieram rządzi ,żadna inna strona czy forum niema jakby takiego klimatu ,ta strona ma coś ,że warto tam być
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Re: Pojawiła się &quot;konkurencja&quot;...

OdkopujÄ™ temat. http://www.granturismo.com.pl
                  Nie powiem, graficznie prezentuje się bardzo interesująco, ale tematów jak na lekarstwo. Ciekawostką jest fakt że znalazłem tam parę osób kiedyś tu urzędujących. Np...kamil12, tam znany jako kamil^13 Ci którzy sa tutaj dłużej, wiedzą o kogo chodzi :mrgreen:

Komentarz

W sumien szału nie zrobiłeś, już dawno widziałem tamtą stronę smutno tam i wieje nudą. A Kamil12 swojego czasu bywał na tym forum,ale z tego co widziałem nie był zbyt lubiany.

Komentarz

http://www.forum.granturismo.com.pl/viewtopic.php?t=55

Deja vu Trzeci post wymiata...

Komentarz

Nadal jest debilem forumowym...

(oczywiście na forum jest już zarejestrowany szpion )
                        narancs alternativa

Komentarz

heh pamiętam go miał jakieś 1500 postów a nie miał nawet gt4.Mówił że miał gt2 ale w tym temacie nie pisał zbyt wiele.

Komentarz

Sory za posta niżej ale patrz regulamin (nieważne)

Chodząc po forum konkurencji przeczytałem tzw.SHOUTBOX a więc

[Nie 18:51] IcEnzo: czemu na tym forum taki mały ruch jest?
                            [Nie 21:50] @stodola: @Reijo - napewno wstawiasz w odpowiednim miejscu ? - http://i43.tinypic.com/2nkkoiv.jpg
                            [Nie 22:03] IcEnzo: ekhm, czemu moja wiadomosc została usunięta? w regulaminie nic o tym nie ma
                            [Nie 22:04] IcEnzo: sorry - nie usunięta, a edytowana
                            [Nie 22:05] @stodola: nikt nie będzie mi tutaj spamować jakimiś linkiami %-)
                            [Nie 22:05] @stodola: o no właśnie - trzeba wreszcie stworzyć regulamin, bo ten co jest teraz miał być tymczasowym na kilka dni ...
                            [Nie 22:20] IcEnzo: ech... to nawet do sygnaturki nie można dodac linka do innego forum, tylko od razu zamienia końcówke na com.pl?
                            [Nie 22:24] @stodola: tak
                            [Nie 22:39] Reijo: kolega z forum pawła/piotra?
                            [Pon 10:39] FORTI 94: dlaczego jak probuje otworzyc ePSXe 1.7 wyskakuje mi ze nieznaleziono pliku zlib.1.dll
                            [Pon 12:37] @stodola: musisz pobrać ten plik i wrzucić do Windows/system32/. Plik do pobrania znajdziesz tutaj ---> http://www.dynamiclink.nl...l/info_z/36.htm
                            [Pon 12:38] @stodola: i proszę na przyszłość o pisanie problemów na forum a nie w ShoutBoxie.. Na forum zostanie informacja na zawsze, a w SB na kilka dni ..
                            [Pon 16:00] ^Kamil 13: Najlepiej napisać w regulaminie, że Shoutbox nie słuzy do rozwiązywania problemów technicznych, a takie wypowiedzi będą usuwane ...
                            [Pon 20:05] IcEnzo: @stodola - dziwie sie, że tak sie boicie konkurencji Reijo - tak, z http://www.granturismo.com.pl, forum Piotra
                            [Pon 21:15] Reijo: przeslij mu serdeczne niepozdrowienia
                            [Pon 21:21] IcEnzo: ok... a jakieÅ› uzasadnienie?
                            [Sro 14:38] Reijo: po co ci uzasadnienie? haha
                            [Czw 23:03] IcEnzo: no nie wiem, może żeby Piotr wiedział, czemu go darzysz 'sympatią'...

Komentarz

Jak widzicie poziom tamtejszych użytkowników nie jest wygórowany a wspomnieli o komkurencji czyli o NAS :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
                                Jak widzicie poziom tamtejszych użytkowników nie jest wygórowany a wspomnieli o komkurencji czyli o NAS :wink:
                                Ostatnio Cię tam widziałem, kolaborancie

Komentarz

PracujÄ™...
                                X