Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przerwa w PSN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Przerwa w PSN

Zamieszczone przez JISAW
    To zostaje wam rozgrywka offline
    turnieje ze screenami^^
    Przecież PSN działa, tylko PSStore jest nieaktywne
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

^^)

Komentarz

może to kogoś zaciekawi oby sie nie mylili

PPE.pl – portal graczy - wszystko o PS5, PS4,Xbox One, Xbox 360, PC: recenzje, playtesty, zapowiedzi, poradniki, galerie, gameplaye, encyklopedia gier.

Komentarz

Zamieszczone przez neo813
          może to kogoś zaciekawi oby sie nie mylili
          Myślę że to ciekawi zdecydowaną większość z nas, jednak mijają 3 dni od tej wiadomości i cisza w temacie, coś mi się wydaje, że pierwotnie zapowiadany termin 31 maja jest chyba realny

Komentarz

W tym tempie co teraz to i do 31 maja siÄ™ nie wyrobiÄ…

Komentarz

Jeśli liczyliście na to, ze 31 maja będzie ostatecznym terminem startu PS Store, być może kolejny raz będziecie musieli obejść się smakiem. Jaki jest tego powód?

Otóż Sony poinformowało oficjalnie opinię publiczną, że 31 maja planowana jest kolejna przerwa konserwacyjna PSN, nie wspominając przy tym ani słowa o ponownym starcie PS Store. Warto przy tym dodać, że prace potrwają od godziny 17 do 23, a funkcje online zostaną w tym czasie całkowicie wyłączone. Jeśli jednak zalogujemy się do Sieci odpowiednio wcześniej, będziemy mogli z niej korzystać.

Czy jest więc szansa, że w nocy z wtorku na środę ruszy PS Store? Jest, choć zdaję się, że Atari wie, że do tego nie dojdzie. Firma przesunęła wtorkową premierę Dungeons & Dragons: Daggerdale, na bliżej nieokreślony termin. No nic czekaliśmy tak długo, poczekamy jeszcze trochę.

zródło http://www.ps3site.pl/ps-store-odwie...-czerwcu/73915

Komentarz

Mi tam te PS Store lata koło ch*ja A i tak wolę gry w wersji pudełkowej,bo jak wydaję kase to chcę mieć zakupiony przedmiot w dłoniach.No i sam widok gry cieszy Najważniejsze jest samo działanie online w grach,a nawet jak na jeden dzień wyłączą to nie koniec świata.Jest wiele innych rzeczy do roboty

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                  Mi tam te PS Store lata koło ch*ja A i tak wolę gry w wersji pudełkowej,bo jak wydaję kase to chcę mieć zakupiony przedmiot w dłoniach.No i sam widok gry cieszy Najważniejsze jest samo działanie online w grach,a nawet jak na jeden dzień wyłączą to nie koniec świata.Jest wiele innych rzeczy do roboty
                  no tak,ale są też takie żeczy jak DLC które kupujesz w wersjach pudełkowych i żeby pograc pss musi działac jakbys nie wiedział

Komentarz

A mi jakąś godzinę temu zdechło PSN... Pisze aby połączenie sprawdzić a działa router wszystko...
                    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                    B Spec - 40 level
                    60 x Gold
                    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

PS Store działa. Czy ktoś wie co i jak z tym pakietem Welcome Back?

Komentarz

Witam Wszystkich. Mam takie samo pytanko jak kolega wyżej - co i jak z tymi darmowymi grami, i ps+ Dzisiaj uruchomiłem ps store na próbę i zdziwiłem się że działa, lecz kilka razy wyskoczył mi komunikat o błędzie (kodu dokładnie nie pamiętam ) Przeleciałem całą stronkę, i zero tych gier...

Komentarz

Co z tym PSN Niby działa a zalogować się nie można
                          Moi znajomi, którzy nie logowali się jeszcze po powrocie PSN teraz nie mogą się zalogować i zmienić hasła

Komentarz

to PSN to totlna porazka.....

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

CoÅ› jest popieprzone z tymi darmowymi grami.
                              Ściągnąłem sobie ten pakiet WELCOME BACK uruchamiający te darmowe gry. Chciałem ściągnąć dwie gry ale wywalało mi kod usterki.
                              Dziś jak chcę coś ściągnąć to nie mogę wejść w zakładkę z tymi grami, wygląda to tak jakbym już je ściągnął

Komentarz

Oto , co należy zrobić w wyżej opisanym przypadku:
                                -Przejść w XMB do ikony PlayStation Network
                                -Zalogować się do swojego konta i wybrać Account Managment [Zarządzanie kontami]> Transaction Managment > Services List
                                -Wybrać z listy "PlayStation Network Promotion"
                                -Wybrać "Select Content" z "PS3 Free Games" lub "PSP Free Games"
                                -Wówczas powinieneś zostać przeniesiony do PS Store i wybrać swoje gry.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X