to macie pograne a jesli miałem konto na psn w psp to tez sie załapuje do tego żeby zebrać 2 z 4 gier ?? [tak słyszałem. że ps3 bedzie miało do wyboru 2 z 5 gier a psp 2 z 4 gier : O]
SONY dobrze wie, że skoro już mamy te nasze PS3 to nie zostało nam nic innego do wyboru jak tylko czekać. Powiedzmy sobie szczerze, przecież nie wywalimy konsol do kosza i nie kupimy sobie innej. Jedno jest pewne, nasze wku*wienie sięga zenitu
Jesteście ofiarami rozgrywki multi, na jaką obecnie mocno się naciska. Przez 3generacje konsol zmuszeni byliśmy grać single. I nikt nie narzekał.
Kwestia rozbudowania gier i nastawienia na tryb? Czy gracze zmienili całkowicie trajektoria?
Osobiście jak miałem ps3 to online pykałem tylko w COD, gt5p i Resident Evil 5 na co op.Co ciekawe wchodziłem w multi dopiero po przejściu samemu gry.
Niektóre firmy nastawiają się stricte na rozrywkę on-line nie zważając na takie sytuacje jaka dotknęła PSN. GT5 też delikatnie uderza w ten nurt, choć cieszą mnie bardziej zawody sezonowe i sieciowy salon kolekcjonerski. Sama rozgrywka online nie jest najgorsza ale całe jej zaplecze jest mało wygodne. Jak myślicie, czy PD dorzuci coś od siebie po tej długiej przerwie? Ja po cichu liczę na jakąś ciekawą aktualizację, ale o nowych samochodach nie myślę.
Komentarz