Myślę że to ciekawi zdecydowaną większość z nas, jednak mijają 3 dni od tej wiadomości i cisza w temacie, coś mi się wydaje, że pierwotnie zapowiadany termin 31 maja jest chyba realny
Jeśli liczyliście na to, ze 31 maja będzie ostatecznym terminem startu PS Store, być może kolejny raz będziecie musieli obejść się smakiem. Jaki jest tego powód?
Otóż Sony poinformowało oficjalnie opinię publiczną, że 31 maja planowana jest kolejna przerwa konserwacyjna PSN, nie wspominając przy tym ani słowa o ponownym starcie PS Store. Warto przy tym dodać, że prace potrwają od godziny 17 do 23, a funkcje online zostaną w tym czasie całkowicie wyłączone. Jeśli jednak zalogujemy się do Sieci odpowiednio wcześniej, będziemy mogli z niej korzystać.
Czy jest więc szansa, że w nocy z wtorku na środę ruszy PS Store? Jest, choć zdaję się, że Atari wie, że do tego nie dojdzie. Firma przesunęła wtorkową premierę Dungeons & Dragons: Daggerdale, na bliżej nieokreślony termin. No nic czekaliśmy tak długo, poczekamy jeszcze trochę.
Mi tam te PS Store lata koło ch*ja A i tak wolę gry w wersji pudełkowej,bo jak wydaję kase to chcę mieć zakupiony przedmiot w dłoniach.No i sam widok gry cieszy Najważniejsze jest samo działanie online w grach,a nawet jak na jeden dzień wyłączą to nie koniec świata.Jest wiele innych rzeczy do roboty
Mi tam te PS Store lata koło ch*ja A i tak wolę gry w wersji pudełkowej,bo jak wydaję kase to chcę mieć zakupiony przedmiot w dłoniach.No i sam widok gry cieszy Najważniejsze jest samo działanie online w grach,a nawet jak na jeden dzień wyłączą to nie koniec świata.Jest wiele innych rzeczy do roboty
no tak,ale są też takie żeczy jak DLC które kupujesz w wersjach pudełkowych i żeby pograc pss musi działac jakbys nie wiedział
Witam Wszystkich. Mam takie samo pytanko jak kolega wyżej - co i jak z tymi darmowymi grami, i ps+ Dzisiaj uruchomiłem ps store na próbę i zdziwiłem się że działa, lecz kilka razy wyskoczył mi komunikat o błędzie (kodu dokładnie nie pamiętam ) Przeleciałem całą stronkę, i zero tych gier...
Co z tym PSN Niby działa a zalogować się nie można
Moi znajomi, którzy nie logowali się jeszcze po powrocie PSN teraz nie mogą się zalogować i zmienić hasła
CoÅ› jest popieprzone z tymi darmowymi grami.
Ściągnąłem sobie ten pakiet WELCOME BACK uruchamiający te darmowe gry. Chciałem ściągnąć dwie gry ale wywalało mi kod usterki.
Dziś jak chcę coś ściągnąć to nie mogę wejść w zakładkę z tymi grami, wygląda to tak jakbym już je ściągnął
Oto , co należy zrobić w wyżej opisanym przypadku:
-Przejść w XMB do ikony PlayStation Network
-Zalogować się do swojego konta i wybrać Account Managment [Zarządzanie kontami]> Transaction Managment > Services List
-Wybrać z listy "PlayStation Network Promotion"
-Wybrać "Select Content" z "PS3 Free Games" lub "PSP Free Games"
-Wówczas powinieneś zostać przeniesiony do PS Store i wybrać swoje gry.
Komentarz