Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przerwa w PSN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Przerwa w PSN

Zamieszczone przez tata_arek
    Oto , co należy zrobić w wyżej opisanym przypadku:
    -Przejść w XMB do ikony PlayStation Network
    -Zalogować się do swojego konta i wybrać Account Managment [Zarządzanie kontami]> Transaction Managment > Services List
    -Wybrać z listy "PlayStation Network Promotion"
    -Wybrać "Select Content" z "PS3 Free Games" lub "PSP Free Games"
    -Wówczas powinieneś zostać przeniesiony do PS Store i wybrać swoje gry.
    To działa
    Dziękuję Ci bardzo

Komentarz

Mi tam od razu ściągnęło się inFamous,dwie ruchome tapety XMB no i do tego Burnout Paradise jest za darmo plus kilka mini gierek z psOne.Ja tam jestem zadowolony

Komentarz

Burnout i inne gry poszły od razu bez problemu, tylko te gry z WELCOME BACK nie chciały iść.

Komentarz

ja ściągnąłem LBP w sobotę rano w "normalny" sposób, ale po tym reszta dostępnych pięciu free games po prostu zniknęła z menu w PSS i nie można było już nic sciągnąć. Został tylko PS+ ...

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            ja ściągnąłem LBP w sobotę rano w "normalny" sposób, ale po tym reszta dostępnych pięciu free games po prostu zniknęła z menu w PSS i nie można było już nic sciągnąć. Został tylko PS+ ...
            No własnie też miałem pisać w tej sprawie.Jedną grę ściągnąłem,a drugą miałem pobrać innego dnia jak łącze będę miał nieobciążone.A tu niespodzianka

Komentarz

Ja próbowałem do skutku, czasem wyskakuje informacja o błędzie, ale nie zrażajcie się tym, próbujcie aż zaskoczy.

Komentarz

Zamiast się męczyć to zastosujcie sposób podany wyżej przez kolegę tata_arek. U mnie zadziałało za pierwszym razem

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                  Zamiast się męczyć to zastosujcie sposób podany wyżej przez kolegę tata_arek.
                  Potwierdzam - sposób szybki, łatwy i przyjemny PzdR!

Komentarz

PracujÄ™...
                  X