Róbcie co możecie,aby zebrać jak najwięcej głosów.Ja wstawiłem link w komunikatorze GG z odpowiednim komentarzem.No i ludzi na kanale IRC poprosiłem,aby w podanym linku wcisnęli "like"
Nie wiem jak u was ale u mnie klikanie w banner powoduje otwarcie jakiejś kompletnej niedoróbki - kilka linijek tekstu w lewym górnym rogu oraz 2,5 komentarza. Też tak macie?
Tak, oni to tak wlasnie ch**** zrobili. Ale to jest bardziej bezposrednie i latwiej jest komus znalesc przycisk "lubie to' w porowaniem z ta oficjalna stronka. Wiec prosze sie powolywac na ta...
Licznik nabija i dobrze. Muszę i u siebie na fejsie kilku znajomych poprosić o klik. Hm a właściwie to poco potrzebna taka ilość lubiajek? To wpływa jakoś na przebieg konkursu?
Rafał jak wygrasz a rzyczę Ci tego to zamawiam przejażdżkę Slsem
Bezpośredniego wpływu to jakoś nie ma, agencja, która organizuje tę imprezę po prostu zarzuciła temat, kto będzie miał więcej lajków, patrzę na to globalnie, sporo osób wchodzi tam z ciekawości zobaczyć o co chodzi i jeżeli będą widzieć polską flagę z największą ilością lajków to chyba fajnie dla nas, dodatkowo da mi to jakieś wsparcie, +5 do lansu
Dobra jeszcze raz zrobilem masowa korespondencje na forum, i w dodatku wyslalem uzytkownikom naszym na FB... Przed akcja bylo 197, zobaczymy jaki efekt to teraz przyniesie... Rywalizacja na FB sie rozkreca. Dajcie z siebie wszystko!
Komentarz