Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tworzymy Największe Forum e-Racing w Polsce - TOTALRACING.PL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Wszystkie popularne gry samochodowe

Zamieszczone przez Angello
    Race Driver GRID
    Zgadzam się w stu procentach, jako wielki fan tej produkcji...

BTW: Ktoś tu powiedział, że "Kaido Racer" jest nieznane. A oto Angello ma a avatarze logo Genki, twórcy "Genki Racing Project", czyli - między innymi - serii Kadio Racer.

Komentarz

Nie zmienia to faktu, że ja i zapewne duża część osób pierwszy raz słyszy o tej grze Zresztą nie przesadzajmy się z rozdrabnianiem - kilka dużych działów dla największych serii + dział z innymi grami i ewentualnie poddziały na tego typu mniej znane tytuły
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mysle ze moze byc tak ze te malo popularne gry beda mialy powodzenie a te duze juz mniejsze gdyz nie maja swojego kacika w sieci. Najciekawsze jest to ze Midnight Club nie ma swojego miejsca w Polskiej sieci... Chyba ze jestem w bledzie!

Komentarz

No też seria Race Driver na czele z całkiem niezłym gridem

Komentarz

Dobra chlopaki projekt juz jest online http://www.totalracing.pl

Czy ktos jest tutaj zainteresowany moderacja konkretnych gier?

Teraz bede powolutku tworzyl dzialy, i inne drobiazgi.

Komentarz

Ja od siebie proponuje Enthusia Proffesional Racing na Ps2. Wszyscy znają, nikt nie wspomniał. Świetna gra i poważny rywal Gt4.

Komentarz

Kurde totalnie o niej zapomnialem!! Jeszcze jest Tokyo Extreme Racer i seria 4x4 Evolution!

Komentarz

Mi stronka jak najbardziej się podoba . A jeśli chodzi jeszcze o tytuły to:
                  -seria Twisted Metal na PSX i PS2
                  -seria TOCA
                  -seria WRC

A jeśli chodzi o moderację, to może mógłbym coś w tym kierunku pomóc...

Komentarz

Juz dodalem. Potem bede musial dodac wiele poddzialow dla wiekszosc z tych dzialow gdyz juz jest kilka wersji poszczegolnych gier.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                      Jeszcze jest Tokyo Extreme Racer
                      To jest właśnie Kaido Racer

Tokyo Extreme Racer to nazwa na rynki Japoński i Amerykański.

EDIT: Jeżeli Ci to Piotrze pasuje, to chętnie podjął bym się moderacji działu poświęconego tej serii - jestem chyba jedynym posiadaczem Kaido Racer 2 na Forum ^^
                      Jeżeli nikt nie zgłosi się do GRID'a, to też chętnie się tym w wolnym czasie zajmę.

Komentarz

Belgus - Zarejstruj sie to dam Ci moda.

Wlasnie sprawdzilem swoje gry i rzeczywiscie mam wersje NTSC Procz wersji na PS2 to mam jeszcze ta gre na DreamCast.

Dodalem jeszcze: Supercar Street Challange, Crazy Taxi, V-Rally, Ferrari Challange.

Jak znacie kogos jeszcze kto chce (badz sami jestescie chetni) sie przylaczyc do projektu to piszcie tutaj.

(ustawilem jako globalne ogloszenie)

Komentarz

Re: Tworzymy Największe Forum e-Racing w Polsce - TOTALRACIN

Zarejestrowany, nazwa użytkownika: BelegUS.
                          Przy okazji - Piotrze, mógłbyś mi zmienić nick z "BelegUS" na "BelegU$" (z dolarem na końcu)? Z rozpędu wpisałem tą "mniej ozdobną" wersję...

Komentarz

Dobra zmienilem Ci. Wieczorem jakos ogarne mody. Musimy znalesc dobrego kandydata na Junior Admina ktory by zarzadzal rangami itd.

Komentarz

Jeśli chodzi o moderację, to mogłbym zająć sie serią "Flatout". Natomiast, jeśli chodzi o Trackmanię, to mógłbym pogadać z moim kolegą. Jest świetnym kierowcą, i co nieco wie. A i w NFS też mogłbym być.

EDIT 2:Już tam jestem. Nick taki sam.

Komentarz

Tylko ja bym jakiś odnośnik do gthome gdzieś dał mimo wszystko, bo sobie jeszcze strzelimy samobója jak nam się rozwinie dział o GT tam, a nie tutaj ;D
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X