Re: Tworzymy Największe Forum e-Racing w Polsce - TOTALRACIN
W dziale Midnight Club są dwa poddziały Los Angeles.Ja jestem pod Jankes.Też chętnie się zajmę serią Race driver.Mogę po prostu starszymi częściami zająć.Nie grałem tylko w TOCA race driver.
Zamieszczone przez Kamil 12
Jakby co, zarejestrowany jestem jako Krzemol
Widziałem .
A co do nowego forum. W Flatoucie wyróżniamy trzy części, 1,2 i Apokalipsa. A i jeszcze zapomnieliśmy o serii 18 Wheels of Steel. Jest to kontunuacja Hard Trucka. W tej serii wyróżniamy:
-Pedal to the Metal
-America
-Convoy
-Haulin
I chyba są jeszcze z dwie, czy trzy części, o których zapomiałem.
Dobra w 4 godzinki znalazlem jakies 35 zdjec i je przerobilem.
Poprawilem Flatout. Co do Hard Truck to bazowalem sie nad tym co znalazlem w Wikipedia, tak jak z wszystkimi grami. Teraz musze opisy powymyslac do pozostalych dzialow. Jak to zostanie skonczone to mozemy zaczac promowac nowe forum na innych forach, i wysylac wiasomosci do potencjalych moderatorow.
Tak mniej wiecej kazda subfora bedzie wygladala, glownie tutaj chodzi o te grafiki ktore znacznie poprawiaja wyglad forum i jakos przyciagaja uwage ludzi.
Kawał dobrej roboty! Mi się podoba jak najbardziej . Rzeczywiście przyciąga uwagę. Po za tym to takie fajne urozmaicenie. No i dziękuję za moda, postaram się spełniać swoje obowiązki jak najlepiej.
Komentarz