Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowy administrator!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nowy administrator!

Jako że zostałem także administratorem na totalracing.pl Piotr postanowił utworzyć trzeciego administratora. Tym wybrańcem jest:

BelegU$
    1+1=10

Re: Nowy administrator!

Oddajcie normalne forum bo nie wiem o co tutaj chodzi...
    narancs alternativa

Komentarz

A co się zmieniło? Wygląd będzie dopasowany, portal stworzony z powrotem, bo kiedyś już był, Piotr zaczął się bardziej interesować forum i oto efekty, a totalracing.pl będzie osobnym portalem, powiązanym tylko przez twórce.

A co do tego, że nie było wiadomości jak ja awansowałem - chciałem ją napisać, ale Kyjgel szybciej wykrył sprawę.
      1+1=10

Komentarz

Komentarz

Oddajecie własne mienie w krwiożerce ręce kapitalistów :3 Pozdro Beleg & good luck

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Nie fochaj się, my są kumple, my będziemy dalej wódkę pić
            I niech nikt nie próbuje zmieniać podejścia do mnie tylko z powodu tej funkcji, jak ktoś chce mi pojeżdżać "jak dawniej" - namawiam, bananów nie będzie :mrgreen: Lubię dobry dowcip...

Zamieszczone przez cichy45
            Oddajecie własne mienie w krwiożerce ręce kapitalistów :3 Pozdro Beleg & good luck
            Kapitalizm w moim wykonaniu nie jest zły, nie bójta się
            Dzięki za dobre słowa, i tak będę tu raczej takim "Juniorem Zastępczym", pilnującym spam-bot'ów i sugerującym poprawki i innowacje.

Komentarz

Powodzenia.Ale czy Belg nie ma za dużo obowiązków?Wszak ma swoją stronę i piszę własną powieść.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                Powodzenia.Ale czy Belg nie ma za dużo obowiązków?Wszak ma swoją stronę i piszę własną powieść.
                Po prawdzie jest w tym trochę racji. Jakkolwiek jednak, obowiązki na Forum postaram się spełniać najlepiej, jak tylko się da, a jeśli mimo tego Piotr czy ignac8 stwierdzą, że nie daję sobie rady - po prostu weźmie się kogoś innego, a ja wrócę do bycia zwykłym użytkownikiem :mrgreen:

Komentarz

Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Jestem za.

Komentarz

PracujÄ™...
                  X