A co się zmieniło? Wygląd będzie dopasowany, portal stworzony z powrotem, bo kiedyś już był, Piotr zaczął się bardziej interesować forum i oto efekty, a totalracing.pl będzie osobnym portalem, powiązanym tylko przez twórce.
A co do tego, że nie było wiadomości jak ja awansowałem - chciałem ją napisać, ale Kyjgel szybciej wykrył sprawę.
Nie fochaj się, my są kumple, my będziemy dalej wódkę pić
I niech nikt nie próbuje zmieniać podejścia do mnie tylko z powodu tej funkcji, jak ktoś chce mi pojeżdżać "jak dawniej" - namawiam, bananów nie będzie :mrgreen: Lubię dobry dowcip...
Zamieszczone przez cichy45
Oddajecie własne mienie w krwiożerce ręce kapitalistów :3 Pozdro Beleg & good luck
Kapitalizm w moim wykonaniu nie jest zły, nie bójta się
Dzięki za dobre słowa, i tak będę tu raczej takim "Juniorem Zastępczym", pilnującym spam-bot'ów i sugerującym poprawki i innowacje.
Powodzenia.Ale czy Belg nie ma za dużo obowiązków?Wszak ma swoją stronę i piszę własną powieść.
Po prawdzie jest w tym trochę racji. Jakkolwiek jednak, obowiązki na Forum postaram się spełniać najlepiej, jak tylko się da, a jeśli mimo tego Piotr czy ignac8 stwierdzą, że nie daję sobie rady - po prostu weźmie się kogoś innego, a ja wrócę do bycia zwykłym użytkownikiem :mrgreen:
Komentarz