Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nieoficjalny zlot forumowiczów (Reaktywacja)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Nieoficjalny zlot forumowiczów (Reaktywacja)

Albo ktoś zbierze kasę i.. tyle go zobaczycie
    Angello może tylko po 15 października, a bez niego ja się nie bawię :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez weczi
      to jest jednorazowy wypad - wydaje mi sie ze lepiej isc na zywiol - jesli pogoda dopisze, to mozemy spac gdzies na plantach, pod wawelem czy na dworcu
      Pewnie, że tak! Jest raz do roku okazja to robimy melanż do rana
      Bylebym pekaesa do domu nie przegapił.
      narancs alternativa

Komentarz

jeśli dożyję to też byłbym chętny, tylko mi by pasowało w weekend po 15, bo 15 event horizon festiwal jest

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
        Jabol punk!

Komentarz

Mój wyjazd w bieszczady nieoczekiwanie się skrócił i będę tam tylko od tego piątku do poniedziałku. Niestety nie daje mi to możliwości wyrwania się do Krakowa na dzień.
          http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

No to Bimbak dałeś w nie powiem co...

A propos odświeżania wątku - mamy już październik a to oznacza, że wypadałoby ustalić w końcu jakąś konkretną datę. Jeśli o mnie chodzi to dostosuję się do was, jako że jestem na miejscu. Choć wolałbym wcześniej niż później, póki jeszcze jest w miarę ciepło Tak naprawdę to z weekendów październikowych wypadających po 15-tym do wyboru są dwa: 21-23.10 i 28-30.10.
            To piszcie jaki bardziej pasuje i wygra ten, który będzie miał więcej głosów :wink:

Aha, bo jeszcze nie wspominałem - z planowanych atrakcji doszły gokarty (pomysł Angello )

Co do dnia to chyba najlepsza byłaby sobota, przyjazd w miarę wcześnie, żeby choćby ogarnąć gokarty

Proszę też o potwierdzenie swej obecności poniższych typów i ewentualne dopisywanie się kolejnych
            1) siniak
            2) Angello
            3) weczi
            4) Dreadlock89
            5) szymoniec
            6) kyjgel

PS. Jako, że będzie to niepowtarzalna okazja do omówienia różnych spraw związanych z portalem optuje za tym, żeby na naszym "zlocie" pojawił się pan kierownik Piotr

Komentarz

Ja jestem za datą 28-30 październik

Lista z potwierdzeniem obecnosci:

1) siniak
              2) Angello - będę na 90%
              3) weczi
              4) Dreadlock89
              5) szymoniec
              6) kyjgel

Komentarz

mi też pasował by 28-30, chociaż z kasa może być cienko, bo to już dużo czasu po wypłacie będzie xD
                Edit
                proszę mnie też do listy dopisać

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                Jabol punk!

Komentarz

29/30 bedzie ok!

[youtube:3kcm09qi]http://www.youtube.com/watch?v=mOHOv6f3M-w[/youtube:3kcm09qi]
                  PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

@up to nie jest utwór Paktofoniki

Komentarz

Hej proszę mi tu "Muzyka -> co ci w duszy gra" nie robić, tylko obecność potwierdzać!

Komentarz

to ja tez sie pisze na 30 bo akurat mam imieniny to bedzie kolejny powod aby sie zabawic hehe.
                        Jak sie jest singlem to mozna se dac juz w dupe
                        sprawdze jeszcze czy pewna niewiasta zechciala by ze mna sie przejechac.
                        o ile nie macie nic przeciw hehe.
                        jak mozecie opiszcie wszystkie koszta co gdzie i jak na ten dzien tak aby bylo w jednym poscie hehe musze sie z funduszam wstrzelic

Komentarz

O man! JISAW przyjedzie... no to jak jeszcze dopisze Dreadlock to... będzie piekło
                          Oki, podsumowuję więc to co było do tej pory napisane. Ustalony jak na razie termin to ostatni weekend października. Ja widziałbym to tak: przyjazd w sobotę 29.10, najpóźniej po południu (gdzieś w kole godz. 15-16), żeby gokarty ogarnąć i jakoś się "obwąchać" na żywo A potem? Potem ruszymy na Kraków (tutaj specjalny plan nie potrzebny )
                          Jeśli zajdzie taka potrzeba, to nocleg w jednym z wielu krakowskich hosteli (50-70 zł za noc), no chyba że ktoś burżuj i będzie miał ochotę na Hiltona czy innego Sheratona, to proszę bardzo
                          Dla 2 wybrańców (tak, właśnie o Was mówię moi mili ) stacja nocleg u mnie
                          Podsumowując koszty będą obejmowały głównie transport do i z Kraka (zależy czym i skąd jedziemy), gokarty (oferta tutaj -> http://krakow.wrt-karting.pl/ , myślę, że można byłoby wynająć sobie grupowo na wyłączność powiedzmy te 0,5 godz. albo 1 godz. w zależności od tego ilu nas będzie), a wieczorem napoje i przekąski (no tutaj to już zależy dużo od własnych możliwości i preferencji ). No i zostaje jeszcze kwestia ewentualnego noclegu, ale to już napisałem wcześniej.

Oto lista i proszę ponownie zaznaczonych kolegów o potwierdzenie obecności:
                          1) siniak
                          2) Angello
                          3) weczi
                          4) Dreadlock89 - proszę o potwierdzenie
                          5) szymoniec - proszę o potwierdzenie
                          6) kyjgel - proszę o potwierdzenie
                          7) mysi
                          8 ) JISAW

Komentarz

Ja na tę chwile to 65% będę jeśli owa niewiasta będzie chciała mi towarzyszyć to na 100%

Co do noclegów jestem za tymi tańszymi ale myslałem że wszyscy tak się zgromadzimy w jednym na wspólna orgie (chlanie, jakieś używki i może jakiś seans GT) hehe
                            Liczę że Dredzio mój mały men będzie ^^ bo mam ochotę na jego parówki

Komentarz

Ale jeśli zlot dojdzie do skutku, to koniecznie zróbcie fotorelację :wink: .

Komentarz

Szanowni Panowie
                                Nie widzę żadnego odzewu na moje posty, co mnie z deka martwi...
                                Nasz planowany zlot już za 4 dni, bardzo proszę więc o poważne i niezwłoczne potwierdzenie swojej obecności/nieobecności wszystkich chętnych (szczególnie tych którzy się tutaj zapowiedzieli/dopisali), bez względu na to czy będą czy nie. Jest mi to niezbędne chociażby do dokonania rezerwacji toru gokartowego, a do tego muszę wiedzieć ile będzie osób (minimum 5). Proponuję na 0,5 godz, na tyle w ostatnią sobotę mieliśmy z kumplami i jest to w zupelności wystarczające (a i tak na drugi dzień to i owo pobolewało :wink: )
                                Pozostałe informacje zawarłem w poprzednim poście, jeśli macie jeszcze jakieś pytania to walcie śmiało (tutaj albo na PW), na pewno odpisze

Komentarz

Pracuję...
                                X