Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nieoficjalny zlot forumowiczów (Reaktywacja)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Nieoficjalny zlot forumowiczów (Reaktywacja)

Sorry, ale ja jestem na L4 i nie dam rady przyjechać, zapalenie opon mózgowych. Jako dowód mogę przesłać niemieckie L4

Komentarz

kyjgel - wspolczucie - bardzo - jak bylem maly tez to przechodzilem... musisz uwazac - widzisz jakie to spustoszenie potrafi siac w mozgu (na moim przykladzie)
      a kolezanka z poprzedniej pracy to na L4 sie wylezala i w szpitalu chyba ze 3 miesiace...
      ZDRÓWKA!
      PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Drogi siniu nic nie pisałem w tym temacie bo jak ostatnio rozmawialiśmy sam do końca nie wiem jak wyjdzie. Wyjaśni się pewnie pod koniec tygodnia. Jestem przy nadziei i chciałbym żeby się udało, głównie ze względów o których Ci poprzednio mówiłem. :wink:

Na wstępie jednak zaznaczam że z kartów rezygnuje z prostej przyczyny gdyż mój budżet na wyjazd będzie bardzo skromny.

Komentarz

a tak wogole moze ci co jada by sie zmowili jakos co do miejsca z ktorego beda jechac i jakos sie wzajemnie pozabierac zeby zmniejszyc koszty??
          ja bede lecial dabrowa->olkusz->krakow - samochod - 4 miejsca (diesel 6.5/100)
          PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

nie będzie mnie
            narancs alternativa

Komentarz

mnie też niestety nie będzie, fundusze sie roche rozplynely, bo musze zaplacic za brakujace pkt na studiach ;/

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
              Za szyjke mocno chwyć i napij się!
              Jabol punk!

Komentarz

W związku z najświeższymi informacjami oraz powyższymi postami z nieukrywanym bólem i zawodem oświadczam, że planowany zlot się nie odbędzie Miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze. Na chwilę obecną wszelkie dotychczasowe chęci i entuzjazm u mnie wyparował
                Oczywiście będzie mi bardzo miło jak najwytrwalsza dwójka, czyli weczi i Dread, jednak przyjedzie, choć patrząc realnie to pobożne życzenia. Dredziu pewnie jeszcze nie wiesz, ale Angello nie przyjeżdża, a wiesz co to oznacza...
                Ok panowie, może kiedyś komuś w końcu ten nasz zlot wypali, czego z całego serca życzę.
                I dziękuję wszystkim za dobre chęci

PS. Kyjgel kuruj się brachu, i ostrożnie tam, bo to poważna sprawa (ty wiesz, że ja wiem )

Komentarz

Nawet nie wyobrażacie sobie jak bardzo jest mi przykro, że nie mogę przyjechać napaliłem się jak szczerbaty na suchary a tu lipa Szkoda ale mam nadzieję, że następny plan wypali

Komentarz

Więc temat do zamknięcia?

Komentarz

Nie będziemy nic zamykać Temat będzie kontynuowany na wiosnę ale już teraz można zacząć coś planować i co poniektórzy chętni na zlot niech już zaczną pchać kasę do świnki

Komentarz

Odświeżamy sprawę
                        Snoop nasz umiłowany zarzucił niedawno reaktywacją spec 3.0
                        Uczynił to w dziale Night Riders, a że nie każdy (NIESTETY) zagląda do tego najlepszego działu naszego forum postanowiłem wylansować temat i tu ...wklejając link do posta
                        night-riders/night-riders-spotkajmy-si-t7012.html#p133042
                        Aha, prosimy nie sugerować się tytułem zlotu - dostępny jest oczywiście nie tylko dla najt rajdersów
                        No to dopisujta siÄ™ :mrgreen:

Komentarz

Aktualizacja tematu - nowe podniecajÄ…ce fotki, sprecyzowany termin oraz oficjalna lista. Zapraszamy!
                          night-riders/topic7012-15.html#p135121

Komentarz

PracujÄ™...
                          X