Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Shoutbox!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Shoutbox!

Od dziś na forumowiczów GT Home czeka mała niespodzianka na dole strony.. nasz forumowy czat zwany shoutboxem
    Myślę, że to super sprawa (zwłaszcza w tej formie jaką tu mamy) i cóż, podziała nam tylko na lepsze
    Wielkie podziękowania dla Piotra

shoutbox zmienia jednak też trochę w działach - żegnamy się z Czaterią, która nam tyle służyła i na pewno wielu się z nią zżyło, no ale trzeba iść dalej. Ogólnie teraz ciut mniej luźnie będzie w Na Luzie, bo czasami bywało zbyt luźno - teraz możecie się wyładować na naszym czacie. Oczywiście w granicach regulaminu
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Re: Shoutbox!

Pokochałem czaterie :< To już nie to samo.

Komentarz

Ja także, ale technika idzie do przodu w naszym forum.

Komentarz

Ale chwileczkę chcecie wywalić kochaną czaterię całkowicie ? Ja myślę,że powinien być taki topic zostawiony by można było rozmawiać o jakichś konkretny tematach.Moim zdaniem shoutbox jest do takich pogawędek typu "...siedzę teraz na klopie" , "Jem obiad u babci","Co robicie ? - nakufiam salto" i w ogóle takie pierdoły.A jednak w czaterii rozmawiało się o sprawach życiowych Wyłączcie nabijanie postów w czaterii,ale ją zostawcie

Komentarz

Ja mam dokładnie takie same zdanie na temat shoutbox'a co TERMINATOR. Oba powinny funkcjonować.

Komentarz

Ja tak samo. Gdy Shoutbox się rozkręci to będą pogaduszki, a nie pytania dot. np. dyfuzora w samochodzie

Komentarz

Komentarz

A tam, wypowiedzieli się sami, co mają w Czaterii połowę wszystkich postów

imo czateria jest już niepotrzebna - prawdę mówiąc był tam głównie syf, choć przewijało się wiele fajnych rozkmin, ale co za problem rozwijać je w odpowiednich tematach? bo tak leżąc w Czaterii i tak nie mają żadnej siły dydaktycznej Shoutbox jak dla mnie powinien być dobrą alternatywą i nam wystarczyć by sobie pogadać (zawsze można zwiększyć ilość wyświetlanych wiadomości albo coś), a teraz jak ktoś nowy wejdzie do Na Luzie to się może aż tak nie wystraszy.. :mrgreen:
                no cóż, taka jest moja opinia.. ja jestem za okresem próbnym bez Czaterii i z samym shoutboxem - jeśli będzie jej brakować to wróci, a jeśli wystarczy nam shoutbox, no to po co Czateria wówczaas?

no ale do demokratycznej większości będę musiał się jednak przystosować, choć miałem trochę inny pogląd na to jak to się będzie miało toczyć

edit: o, dopiero rozkminiłem, że shoutbox ma swoje archiwum. tak więc i tu Wam się nic nie skasuje.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wywalić go xDD

Komentarz

Głosujemy!
                    viewtopic.php?f=14&t=6961

Komentarz

I spoko, na ec czasem jest kolorowo w shoutboxie, jestem za
                      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold
                      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

To może tak: shoutbox to dobra rzecz, fakt, dzięki temu można szybko coś przekzać itd. Jestem na tak. Ale jestem na nie za tym, aby usuwac Czaterię. Przecież to jedno z głównych ośrodków życiowych naszego forum. Ja nie wyobrażam sobie, aby po prostu ot tak została usunięta. To kawał historii, w której każdy ma swój udział. Sprzeczki z thoornem, inteligentne wypowiedzi Dreada, czy nawet moje wypociny. Jakże miło będzie wrócić do tego, po powiedzmy 2 latach, z bananem na ustach. Jeśli już, to przynajmniej można zamknąć, ale nie usuwać. Bez tego, forum straci część swojego sensu.

Komentarz

Pracuję...
                        X