Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wgrywanie Zdjęć

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Wgrywanie Zdjęć

Dobra z 650px zrobilem 450. Teraz Ci co maja netbooki nie beda mieli problemow.

Komentarz

Teraz jest świetnie. Dobrze, że nie ma już tej głupiej ramki z napisem Załącznik. Nie trzeba będzie już na hosty wrzucać. Dobra robota :wink:

Komentarz

Napiszcie jakis news w dobrym miejscu w dziale photomode...

Komentarz

Gratki Piotr,to jest genialne rozwiazanie

Komentarz

A ja mam pytanie laika
            Jak wgrywać fotki bez tej całej otoczki typu ramka dookoła, napis "załączniki" u góry i opis pliku, ilości przeglądań pod zdjęciem? Oczywiście nie chodzi o wklejanie kodów z Imageshacka czy innych hostingów, tylko bezpośrednie załączanie obrazków na forum. Bo nie wiem jak niektórzy (szczególnie w dziale Photo Mode) to robią. Dla przykładu o co chodzi - link viewtopic.php?f=65&t=6377&start=330

Komentarz

Jesli chodzi o takie cos (sesja z le mans) to po dodaniu zalacznika klikasz "wstaw w linii" ^^

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
                po dodaniu zalacznika klikasz "wstaw w linii" ^^
                No tak właśnie robię i wtedy po wgraniu pod fotką widnieje nazwa pliku, jego wielkość i informacja ile razy był przeglądany - tak jak np. tutaj viewtopic.php?f=2&t=5204&start=375 - mój post z babkami i piwem. A np. post powyżej (Angella) już takich "dodatków" nie posiada... Może niech Angello powie jak to robi

Komentarz

siniak - angello tamtej fotki nie wrzucał na serwer gthome bo i po co Po prostu wstawił link do grafiki po przez kodowanie - img :wink:

Tak jak ja teraz:

Komentarz

img powiadasz? ja przedtem kodowałem z imageshacka, tylko wtedy po kliknięciu na obrazek przekierowuje właśnie na Imageshack
                    Ok, to spróbujmy tak

No i faktycznie to najlepszy sposób, wygląda jak wklejona bezpośrednio na forum, dzięki Terminator

Komentarz

Pracuję...
                    X