Myslę że dosyć "catchy" będzie "Kierowcy nowej generacji". Krótkie i może być różnie interpretowane. Dobre na reklamy np. Na samochodach - 3 słowa więc da się zapamiętać Wpadłem na ten pomysł przedwczoraj i wciąż wydaje mi się dobry więc coś w tym musi być
Myslę że dosyć "catchy" będzie "Kierowcy nowej generacji". Krótkie i może być różnie interpretowane. Dobre na reklamy np. Na samochodach - 3 słowa więc da się zapamiętać Wpadłem na ten pomysł przedwczoraj i wciąż wydaje mi się dobry więc coś w tym musi być
ooo! jak dla mnie zdecydowanie najlepsze jestem całkowicie za
The Drive of Your Life to hasło reklamowe GT4
...jednak:
"The Drive of Your Life" is a registered trademark of Sony Computer Entertainment America Inc.
Pełne info http://us.playstation.com/games-and-med ... 4-ps2.html
Gadałem ostatnio z profesorem od marketingu i kilka innymi ludzmi na temat naszego sloganu "kierowcy nowej generacji" oraz "kierowcy jutra". Ogólnie stwierdzili że "kierowcy nowej generacji" jest oklepane bardziej a "kierowcy jutra" stwarza wiele możliwości, i jest bardziej niewiadome, chwytliwe, no i przede wszystkim krótsze.
Czy naprawde chcecie "kierowcy nowej generacji"? Ja osobiscie ważam że ten tekst może się podobać tylko graczom GT, a świat rzeczywisty, starsi ludzie (dojrzali, bardziej doświadczeni) wolą slogan "kierowcy jutra".
Kierowcy jutra też mogą być
W prawdzie obstawałem za pierwszym hasłem ale to tez mi się podoba. Jeżeli spece mówią, że "Kierowcy jutra" jest lepsze to niech tak będzie
Komentarz