Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gadżety GTHOME.PL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gadżety GTHOME.PL

Od dawna jest temat poruszany o gadżetach GTHOME.PL więc rozpoczołem ten wątek abyśmy mieli miejsce na tego typu dyskusje.

Kiedyś z Angello rozmawiałem na ten temat, i to chyba on był pierwszym który zasugerował bluzki z napisem GTHOME.PL - chyba że się myle. Więc dobrze byłoby gdybyśmy mieli pojęcie o kosztach tego typu rzeczy.

Kolejne gadżety które mnie i innych mogą zainteresować to są: długopisy, szaliki, bryloczki, naklejki, inne (dopiszcie jak wpadnie wamm coś do głowy). Musimy dotrzeć do właściwych ludzi którzy dobrze wykonają nasz produkt, oraz zaproponują dobrą cene.

Piszcie tutaj o tym wszystkim. :mrgreen:

Re: Gadżety GTHOME.PL

Samo GTHOME.PL to za mało dodałbym logo GT, albo nawet pokusił się o cały napis (kwestia legalności).
    -koszulki
    -smycze to chyba podstawa
    -

Komentarz

Oczywiście że z logo GT, ale mam nadzieję, że nie tylko. Będę się kontaktował z Sony w tej sprawie. Idealny scenariusz wygląda tak, że do logo gthome.pl dołączy tyle napisów, żeby projekt się zwrócił.

P.S
      mam przyjemny dreszczyk jak sobie pomyślę że jestem na Motor Show 2012 w "firmowej" koszulce Stawiam to sobie za cel!

Komentarz

Zamieszczone przez Bochen
        Oczywiście że z logo GT, ale mam nadzieję, że nie tylko. Będę się kontaktował z Sony w tej sprawie. Idealny scenariusz wygląda tak, że do logo gthome.pl dołączy tyle napisów, żeby projekt się zwrócił.
        Musimy mieć pozowolenie na te logo od Sony najpierw.

Chce aby ten nasz kubeczek był bez żadnych sponsoringu - żeby to było coś naszego. A od napisów są wyznaczone powierzchnie na serwisie.

Jeszcze możemy zrobić taki identyfikator z naszym imieniem.

Komentarz

Może jakieś naszywki? Wlepy na auto?

Komentarz

Naszywki, nalepki, naszyjniki, bransolety, frotki, opaski, sygnety, pierscionki, łańcuszki, flagi, bandany, portfele, otwieracze do piwa, kubki, kufle, podkładki pod mysz, smycze, koszulki, koszule, kule śniegowe i wunderbaumy xD

Komentarz

Kastety, kondomy, bidony i inne kutafony.

Komentarz

i Pedobear'y z napisem na czole GThome :mrgreen:

Komentarz

Widzę że macie mnóstwo ciekawych pomysłów. Dobra teraz musimy znaleść firmy które takie rzeczy produkują. Zróbmy teraz liste nich.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                    Od dawna jest temat poruszany o gadżetach GTHOME.PL więc rozpoczołem ten wątek abyśmy mieli miejsce na tego typu dyskusje.

Kiedyś z Angello rozmawiałem na ten temat, i to chyba on był pierwszym który zasugerował bluzki z napisem GTHOME.PL - chyba że się myle. Więc dobrze byłoby gdybyśmy mieli pojęcie o kosztach tego typu rzeczy.

Kolejne gadżety które mnie i innych mogą zainteresować to są: długopisy, szaliki, bryloczki, naklejki, inne (dopiszcie jak wpadnie wamm coś do głowy). Musimy dotrzeć do właściwych ludzi którzy dobrze wykonają nasz produkt, oraz zaproponują dobrą cene.

Piszcie tutaj o tym wszystkim. :mrgreen:

Co do tych koszulek to chyba ja wywalilem z tym pomysłem i nawet opisywałem że mam dojście do tego za nie duże bejmy.
                    Gość nawet robi tez nadruk na kubki kalendarze i co tam jeszcze byście chcieli.
                    Ogólnie wszystko co związane z fotografią.

Sam kiedyś zrobilem projekt tekkenowskiej szmacianki i gośc bez problemu to zrobił. viewtopic.php?f=28&t=5294&p=76309&hilit=koszulki#p 76309

Opowiedziałem to wszystko w jednym z tematów jak nas zareklamować ale jeden bezczelny cham mnie wyśmiał i powiedział że wiejskie koszuleczki nic nie wniosą bo tylko ja bym w nich chodził.
                    No i huj chodził bym przynajmniej reklamował bym nasze forum w moim regionie.
                    W tych co sam zrobiłem chodzę do dziś mam wersje czarną z białymi emblematami i odwrotnie.

Z tego co wiem facio robił by też kolorowe nadruki ale myśle że nie zbyt wyrafinowane logo gdzie gość nie musiał by dawać dużej obróbki tez przeszło.

Jeśli chodzi o taka reklamę to jest bardziej spostrzegana każdy zauważa takie coś np. na te moje niektórzy mogą mysleć niedojebany koleś ale niektórzy co są w temacie wiedzą o co kaman.
                    Podobnie by było z tymi o GT bo ta gra jest znana nawet dorosłym a tekken to bardziej młodzieży i małym szczylom^^
                    Jeśli są wahania zróbcie logo jakieś info +strona w necie pójde do gościa aby zrobił próbną czarną szmatkę i wam zaprezentuje jak prezenter w mango tv

Więc co wy na to?

Komentarz

JISAW Fajnie że sie wypowiedziałeś na ten temat. Właśnie coś czułem że ten temat był wcześniej już poruszany, i dopiero nabrało tempa jak mi coraz więcej osób pisało o tym - i ty mogłeś być jednym z nim, z tym że to było tak dawno temu że nie pamiętam.

Dobra teraz musimy przejść do konkretów. Musimy otrzmyać jakiś cennik od tego gościa żeby mu przedstawic naszą oferte. Więc spróbuj coś tam ogarnąć. Myślę że Angello jeszcze się popyta, i potem zobaczymy.

Według mnie to jako społeczność powiniśmy jeszcze skorzystać z neta i sami poszukać innych firm. Może coś ciekawego znajdziemy? Warto spróbować. Popytam się jeszcze znajomych. Wiem że moja uczelnia ma sporo swoich takich gadżetów... Może czegoś uda mi się dowiedzieć na ten temat.

Komentarz

Może kalendarz z najlepszymi zdjęcia z Photomode?
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

To jest bardzo dobry pomysł, że też na taki nie wpadłem. Chętnie taki bym sobie na ścianie powiesił. Tylko jeśli już, to chyba tylko z GT5, co nie?

Komentarz

To jest bardzo dobry pomysł, że też na taki nie wpadłem. Chętnie taki bym sobie na ścianie powiesił. Tylko jeśli już, to chyba tylko z GT5, co nie?

A bo co gt2 to syf to cała historia GT wiec można by było z każdej cześci cos dodawać a nie tylko gt5

ok to ja sie dowiem co i za ilę i wam mniej więcej cenniki przedstawię^^

Komentarz

JISAW, dla siebie i fanów GT2, sobie możesz skomopnować własny kalendarz

A pomysł z kalendarzem mi się bardzo podoba. Myślę że jeszcze możemy mieć własną taka plastikową teczke na papiery, zeszyty szkolne, USB stick.

Komentarz

Pracuję...
                              X