Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gadżety GTHOME.PL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gadżety GTHOME.PL

Radio zakladamy z kolega wiec moze byc a ze zrobimy powiedzmy 2 razy w tygodniu po 2 godz audycje soundtrackow to ja nie widze problemow

Komentarz

Tak sobie teraz pomyślałem że radio może zostać wykorzystane do nadawania relacji na żywo z naszej ligi GTHOME.PL

Komentarz

haha, tego jeszcze nie było komentarz live w stylu Szpakowskiego, czemu nie? :mrgreen:
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Simracing.pl ma własny kanał, na którym pokazuje choćby ligowe wyścigi F1 z komentarzem, pełnym LiveTimingiem itp. Pewnie wymagałoby to sporo pracy, ale byłby to ciekawy dodatek do rozwijającego się portalu. Takie relacje na żywo. Tylko czy jest to możliwe?

Komentarz

Nosz kurde, a byłem taki sceptyczny. Zwracam honor Dreadowi za pomysł.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
              Tak sobie teraz pomyślałem że radio może zostać wykorzystane do nadawania relacji na żywo z naszej ligi GTHOME.PL
              Ligi której nie ma,....

Tak sobie czytam te wszystkie tematy i powinno zostać zrobione jedno porządnie a dopiero potem kolejne projekt, a tak to milion tematów milion pomysłów i zero chętnych

Komentarz

Sqad, wszystko się realizuję w niedostępnym dziale dla publiczności pt. "Zarząd" tylko moderatorzy oraz admini mają tam wstęp. Uwierz mi, wszystko idzie pełną parą, i myślę że wszyscy na koniec będą bardzo zadowoleni. To będzie jeden wielki suprise.

[youtube:3orcpa77]http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU[/youtube:3orcpa77]

Komentarz

jak wprowadzicie to wszystko na raz przy pomocy 10 osób to szacun :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                    Zwracam honor Dreadowi za pomysł.
                    Nie jesteś w stanie nawet mi go zabrać.

Komentarz

fajnie ze jest burza mozgow tylko boje sie zeby nie byl to slomiany zapal - wymyslec to jedno a potem kupe ciezkiej pracy
                      jesli chodzi o live streaming i jakies relacje to mam dosc dobra znajomosc z kolesiem ktory stworzyl i jest wlascicielem http://headshot.pl/
                      PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        Będzie jeszcze msza, ogłoszenia parafialne, wieczorki tematyczne, słuchowiska, jęki i stęki...
                        Hhhaahhah stary twoje pomysły są cudne jak jutrzenka w gwiazdozbiorze o.Tadeusz
                        Czekam na kolejne atrakcyjne koncepty nie od parady

Komentarz

Chciał bym za prezentować moją obskórną wizję Fanowskiej szmacianki

To co jest z logo GT to moja główna wizja o ile będzie zgoda na używanie toga lub też zaopatrzymy się we własne^^

Lada dzień koleś poda mi cennik jak to ma wyglądać jeśli ma być montaż dla indywidualnej osoby jak i dla większej liczby zamówień.

Ja zaczynam a wy mówcie co można wywalić co zostawić czy coś innego wstawić.

Na opcję Back nie zwracajcie uwagi to moja wizja jaka szmatkę zrobię dla siebie.
                          Chodzi o główne logo

Komentarz

Mocne, brawo JISAW, mi się podoba .

EDIT: Tylko każdy musiałby pomyśleć nad projektem swojego nicku, bo np: ty masz fajny :wink: . Ja zresztą też miałbym pomysł na swój.

Komentarz

GTFUSION

Zamieszczone przez thooorn
                              Simracing.pl ma własny kanał, na którym pokazuje choćby ligowe wyścigi F1 z komentarzem, pełnym LiveTimingiem itp. Pewnie wymagałoby to sporo pracy, ale byłby to ciekawy dodatek do rozwijającego się portalu. Takie relacje na żywo. Tylko czy jest to możliwe?
                              GTFusion ma coś bardzo fajnego. Myślę że powiniśmy coś takiego zrobić również z naszej GTH Ligi.
                              [youtube:3lqlxskd]http://www.youtube.com/watch?v=uah7mWnP5QQ[/youtube:3lqlxskd]

Komentarz

JISAW - bardzo ładna ta koszulka, z przodu podobna do mojej GT
                                Jednak ja bym wywalił ten napis "największe forum w Polsce", jest niepotrzebny, na koszulce powinien być konkret: logo + adres www.
                                A co do tyłu - jeśli adres jest już z przodu to imo nie musi być jeszcze z tyłu. Z tyłu wystarczy tylko nick. A propos - oczywiście twój to zrzynka z loga "Piły" ale oczywiście jest mega cool

Komentarz

Pracuję...
                                X