Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gadżety GTHOME.PL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gadżety GTHOME.PL

wiem napis dodatkowy Największe forum w Polsce to był spontan tak mnie poniosło lol
    Co do adresu to nie powiedziałem że ma być na front i rear ^^ to sa dwa warianty które można zrobić ^^
    Logo GT zerżnąłem z tej koszulki bo jest ideał wystarczyło by dodać do niej stronę z sieci i jazda^^

Co do mojego Nicku to w sieci w końcu udało mi się wyszperać czcionkę jaką używają autorzy filmu do napisu SAW
    tak samo mój nick jest nawiązaniem do filmu

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
      Co do mojego Nicku to w sieci w końcu udało mi się wyszperać czcionkę jaką używają autorzy filmu do napisu SAW
      tak samo mój nick jest nawiązaniem do filmu
      W Internecie są różne fajne czcionki, więc nie ma problemu :wink: . A co do adresu strony. Myślę, że jeden wystarczy. Z przodu.

Komentarz

Popatrzcie sobie co GTPlanet ma: http://www.cafepress.com/gtplanet

W USA jest fanie bo jest jedna firma która Ci wszystko ogarnie przez internet. My bedziemy musieli się wczuć w sprawe, i poszukać jakiegoś sensownego partnera. Z tego co widze to GTP ma wszystko wprasowane w swoje ciuchy, czyli zejdzie po kilku praniach. My będziemy mieli wszystko wyszyte.

Komentarz

Ja chcę Classic Thong z naszym logo, haha! :mrgreen:
          A poważnie to z tym, że prasowane nadruki schodzą po paru praniach to spokojnie - wszystko zależy od jakości takiego zabiegu. Ja mam koszulki z dobrymi "prasowankami" które wytrzymują pare ładnych lat bez jakiś widocznych zmian jakości (oczywiście są prane systematycznie )

Komentarz

I kto wie czy wprasowanki nie okażą się lepsze niż "bogaty" plan Piotra z naszywkami Nie stać nas obecnie na takie bajery, a wprasowanka to grosze..

Komentarz

Szczerze mówiąc pomysł CZARNEJ koszulki mi się nie podoba. Nie wiem co na ten temat sądzą inni, ale dla mnie czarna koszulka jest tandetą. Tym bardziej, że zestawienie czarna koszulka-biały napis jest już oklepane do znudzenia. Myślę, że jeśli kolor koszulki to biały, a napis zawsze można dobrać. Ale zestawienie biała koszulka-czarny napis jest według mnie milion razy lepsze niż odwrotnie

Komentarz

wstawiam cennik i to co gość oferuje tak w skrócie :mrgreen:

Komentarz

@Serwer
                  Biała koszulka, ten samochodzik w garażu z podpisem GTHome. Proste i efektowne

Komentarz

ok odebrałem pierwszą szmatkę.
                    Za tydzień druga wersja biała :mrgreen:

Komentarz

Bardzo fajna, ale ja też jestem za białą Plus logo gthome z samochodzikiem, oczywiście

Komentarz

Te logo jest za duże. Coś skromniejszego zaprojektujemy. Musimy się najpierw dowiedzieć co może nasz partner wyprodukować. Jakie jest jego obezne portofolio, itd... Nas interesuja jakość (tak jak GT) wyszyte elementy nie drukowane. W dziale GT4 Prologue Kaz mial fajny t-shirt, jakies 1 pasek na kazdym rekawie. Jedna niebieski a drugi czerwony.

Komentarz

Myślę, że niegłupio by było ogarnąć naklejki gthome.pl, żeby sobie każdy mógł na samochód przykleić, tylko kwestia zaprojektowania napisu gthome.pl tak, żeby był charakterystyczny, ale nie jakiś kiczowaty.
                          mi zawsze naklejki speedhunters się podobały

Komentarz

Myślę że w Grudniu będziemy już mieli część swoich gadżetów. Teraz będę rejstrował działalność gospodarczą dla GTH żeby nasi sponsorzy pokryli koszta.

Komentarz

No wg mnie idealnym materiałem na naklejkę jest logo i napis GTHome.pl w obecnej formie Jest idealny. Jak będę miał chwilę wolnego czasu to wydrukuję, nakleję i wam pokażę.
                              A do do tych wyszywanych - ja mam koszulki z gt5rs, tam są nadruki. Używam ich na rower/rolki/wf/do biegania, piorę je prawie codziennie i nic się z napisami nie dzieje. Good as new. Myślę, że nie ma sensu przepłacać...drukowanych można zrobić kilka, a jeżeli chodzi o większe ilości to uważam że powinny być z nadrukami.

Komentarz

Też jestem za obecnym logo w formie naklejki na samochód.

Komentarz

Pracuję...
                                X