Olo, nie przejmuj się! Udostępnimy pliki wektorowe i każdy będzie mógł sobie pójść do miejscowej drukarni i wydrukować. Koszt wysyłki chyba jest większy od produktu więc raczej nie będziemy bawić się w wysyłanie. No chyba że będziemy dodawać do większych nagród konkursowych to naklejki będa gratis.
Olo, nie przejmuj się! Udostępnimy pliki wektorowe i każdy będzie mógł sobie pójść do miejscowej drukarni i wydrukować. Koszt wysyłki chyba jest większy od produktu więc raczej nie będziemy bawić się w wysyłanie. No chyba że będziemy dodawać do większych nagród konkursowych to naklejki będa gratis.
Kiedy mniej-więcej różne wersje naklejek będą dostępne do pobrania? Bo już bym sobie walnął wlepkę na szybę tylną od środka A że mam kolegą co w drukarni robi, to pewnie poeksperymentuje z różnymi wzorami, pochwalę się efektami.
Nie idzie...z ostatnią naklejką męczyłem się o wiele za długo. Żaden ze mnie spec, jest tu ktoś kto na prawdę ogarnia corela? Udostępnię wektorowy domek z samochodem. Największy problem mam, o dziwo, z napisem...
EDIT:
Logo jest gotowe, lecz bez napisu. Kto chętny, temu wyślę na maila. Ktoś wie, jak zrobić napis po kole? (Mam już górną część, ale dolna wychodzi mi do góry nogami...)
Oto plik dla naszego kolegi Weczi. Jak skończy to będziecie mogli się z tymi plikami wybrac do drukarni i wydrukować je sobie w dowolnym rozmiarze. :mrgreen: :mrgreen:
Grzebie ktos jeszcze w programach graficznych? Mozna by zrobic skórkę to firefoxa, misja chyba nie jest trudna bo taka szata obejmuje praktycznie tylko tlo gornej czesci przegladarki. Jakies ladne tlo i logo gthome przykladowo. Pomyslalem o tym samemu szukajac ciekawych motywow do liska i jest sporo wlasnej roboty, ludziom niektore fajnie wychodza.
Komentarz