Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wkrótce rusza Portal GTHOME.PL...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wkrótce rusza Portal GTHOME.PL...

Jak już większość z was wie nasz portal jest ciągle w budowie, i jego powstanie już zostało opóźnione około 2 miesięcy. Na szczęście prace już dobiegają końca i na poniedziałek (12.09) wstępna wersja serwisu powinna ruszyć. Musimy jeszcze zintegrować portal z forum, żeby bazy danych z sobą współpracowały. Mamy problem z tym, ale z tego co wiem to da się zrobić i nasz programista będzie ze swoim kolegą pracował nad tym przez kolejne dni bądź tygodnie. Prócz tego to jeszcze będziemy kosmetycznie poprawiać wygląd portalu więc to co zobaczycie to nie będzie wersja ostaczecna lecz testowa.

Jak portal już powstanie, to proszę się nie rejestrować - tylko wyznaczone osoby przeze mnie będą mogły.

EDIT: Raczej będziemy jeszcze musieli czekać jeszcze z 2 tyg.

Re: Wkrótce rusza Portal GTHOME.PL...

Konta z tego forum zostaną po prostu przeniesione i zintegrowane z portalem, jeśli dobrze rozumiem?

Komentarz

Przecież napisałem że narazie nie - to nie takie proste, są problemy więc narazie tych loginów nie będzie. W przyszłości dojdą, narazie najważniejszy jest portal, a login troszke mniej.

Komentarz

Jakieś nowe wieści z frontu nt nowego portalu?

Komentarz

Cierpiliwość
          PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Portal już jest gotowy. Zróbcie sobie SHIFT i F5 a ujawni się nawigacja na gorze forum. Portal jest jeszcze w budowie, jesli chodzi o tresc więc troche nie kompletnie wygląda... Ale myślę że w ciągu dwóch tygodni wszystko będzie gotowe.

Komentarz

Pracuję...
            X