Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kluby, klany i inne stowarzyszenia miłośników aut GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Kluby, klany i inne stowarzyszenia miłośników aut GT5

Czy kluby sposorowane też wchodzą w grę?? Coś na wzór multigamingu tyle że w grach samochodowych. Mam już na razie przedstawiciela do rFactor, będę szukał do GT5 i FM4, iRacing i WTCC, choć najbardziej porządani kierowcy do rF'a i GT5. Na razie mam wstępny projekt strony, znajomego który odnosi jakieś tam sukcesy na f1liga i myśle o dalszym profesjonalnym rozwoju.

Komentarz

Witam!
      Na wstepie sie przywitam, jako ze jestem tu nowy. Co prawda moja przygoda z GT5 zaczela sie niedawno, i mam kilku znajomych , ktorzy posiadaja PS3 i GT5 to jednak brak kompanow czasem do zabawy. Pomyslalem wlasnie o takim klubie i to juz jest cos fajnego. Widze, ze temat sie urwal, wiec chialem zapytac jaka jest obecnie sytuacja? Nie chodzi mi o wstapienie do reprezentacji bo na to jeszcze za slabo jezdze, ale np. kluby z poszczegolnych miast, rozwoj umiejetnosci i pozniej wysscigi to bylaby w sumie fajna sprawa... Pozdrawiam

Komentarz

No właśnie nikt nie podjął jakiś konkretnych działań, więc póki co zapraszam Cię do spróbowania w Night Riders

Komentarz

VAG - Volkswagen Auto Group - dla miłośników aut z koncernu VW w skład którego wchodzi = Volkswagen, Audi, Bugatti, Seat, Lamborghini, Bentley(brak w GT5), Skoda(brak), Porsche. pozdro.

Komentarz

Pracuję...
          X