ja tez naleze a jednak...
mysle ze najlepiej by wyrwac ludzi ze szpon NR i zrobic jakas konkurencje to z gory ograniczyc ilosc czlonkow - wiem ze to na dluzsza mete sredni pomysl - ale jest nas teraz nie za duzo - a NR zadnej konkurencji niema...
po ostatnim wczorajszym wyscigu zaloze klub ludzi majacych problemy emocjonalne spowodowane problemami z niestabilnoscia lacza...
mysle ze najlepiej by wyrwac ludzi ze szpon NR i zrobic jakas konkurencje
Nie widzę przeszkód. Jeżeli ktokolwiek źle się czuje lub z innych powodów chce opuścić klub Night Riders to droga wolna. W naszym klubie nic na siłę Być może są osoby które czkają aż powstanie inny klub bardziej spełniający ich oczekiwania. Jeżeli w Night Riders zostaną osoby, które wyraziły chęć pozostania w klubie to ja będę bardzo zadowolony
Zamieszczone przez weczi
ograniczyc ilosc czlonkow - wiem ze to na dluzsza mete sredni pomysl
Na otwarcie i rozwój klubu to jest bardzo zły pomysł. Zobacz listę członków klubu Night Riders a ile w rzeczywistości jeździ ludzi. Bez sensu jest ograniczanie na początku do kilku osób ale nie będę nikogo uczył jak ma prowadzić własny klub Moim zdaniem ludzie mogą się wystraszyć ograniczeń co do ilości członków klubu. Ograniczenie może też w przyszłości zablokować dołączenie do klubu dla naprawdę bardzo dobrego kierowcy (gracza).
Zamieszczone przez weczi
NR zadnej konkurencji niema...
No powoli zaczyna mieć
Ty też bierz się do roboty i zakładaj kolejną konkurencję
Chcę abyście wiedzieli, ze jestem jak najbardziej za powstawaniem konkurencyjnych klubów.
Klub Musle Car - klub amerykańskich muskuł takich jak Dodge Challenger, te starsze roczniki i te nowsze... Macie przykładowe autko do tych wyścigów: http://www.mygranturismo.net/car_sheet.php?id=166
Klub Hondy
Klub NSX
Klub Małopolski
Można by było zrobić coś takiego, że np. ze sobą walczą ludzie w klubach np. w Klubie Małopolskim i zwycięzca z każdego regionu np. walczą między sobą w jakimś specjalnym klubie to by mogło być ciekawe dowiedzielibyśmy się, który region ma najlepszych driverów
Komentarz