Dziś miałem przyjemność jezdzić z dwoma kobietami i wpadłem na pomyśł za zorganizowanie również drobnego eventu podczas naszych mistrzostw GT5 tylko i wyłącznie dla nich - GTH Woman Cup. Uważam również że powinien powstać taki klub u nas na forum więc postanowiłem założyć taki wątek który w razie czego będzie czekał dla chętnych. :mrgreen:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Klub Kobiet
Zwiń
X
-
Re: Klub Kobiet
Zamieszczone przez kmieciu4everNie wprowadzajmy podziałów tam, gdzie nie są potrzebne. Jeżeli chodzi o gry komputerowe to kobiety nie są ani gorze ani lepsze.
Tu nie o to chodzi. Mało jest kobiet która grają w GT, no i poprostu wydaje mi się że zasługują trochę uwagi, stąd ta inicjatywa.
Oto ich PSN:
Lenka_GT
kamila_i_kinga
kasia1982
ania19800
Kiedyś mieliśmy koleżanke która niezle grala w GT4, nazywała się Monika, i miała nick na naszym forum nick__t memberlist.php?mode=viewprofile&u=199 Próbuje z nią nawiązać kontakt.
A tak pozatym to kobiety lepsze mają wyczucie w palcach i potrafią nieraz lepsze czasy wykręcić od Panów na padzie. Kiedyś o tym pisali na forum PSX...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piotr... A tak pozatym to kobiety lepsze mają wyczucie w palcach ...
Komentarz
-
Najpopularniejszą forumowiczką i niezłą wymiataczką kopiącą równo tyłki chłopom była mycha - czyli kobieta JISAWa. Jednak aktualnie bardziej niż ciupanie w GT zajmują ją obowiązki rodzinne, ale to już JI może się wypowie, bo ja znam to tylko z zasłyszenia
Zamieszczone przez PiotrOto ich PSN:
Lenka_GT
kamila_i_kinga
kasia1982
ania19800
Komentarz
-
Zamieszczone przez AngelloZamieszczone przez PiotrOto ich PSN:
Lenka_GT
kamila_i_kinga
kasia1982
ania19800
Komentarz
-
juz byl taki jeden co sie podawal za laske...
ja myslalem o tym klubie wczesniej, w CS'a mialo to miejsce i polska miala nawet swoja reprezentacje lasek w CS'a - w GT jest jednak troche problem, bo gra nie jest ani nigdy nie bedzie tak popularna jak CS - no i jest na konsole - wiec mysle ze trzeba sporo pracy wlozyc zeby znalezc i wyszkolic takie PERELKI...
i zeby nie byly to 40 letnie spocone brzuchy
Komentarz
Komentarz