Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Klub Kobiet

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Klub Kobiet

Dziś miałem przyjemność jezdzić z dwoma kobietami i wpadłem na pomyśł za zorganizowanie również drobnego eventu podczas naszych mistrzostw GT5 tylko i wyłącznie dla nich - GTH Woman Cup. Uważam również że powinien powstać taki klub u nas na forum więc postanowiłem założyć taki wątek który w razie czego będzie czekał dla chętnych. :mrgreen:

Re: Klub Kobiet

Nie wprowadzajmy podziałów tam, gdzie nie są potrzebne. Jeżeli chodzi o gry komputerowe to kobiety nie są ani gorze ani lepsze.

Komentarz

Wedle statystyk kobiety jeżdżą ostrożniej i powodują mniej wypadków niż mężczyźni. Ciekawe jak to się przekłada na gry samochodowe.

PS. Piotr - dawaj te laski na forum!

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
        Nie wprowadzajmy podziałów tam, gdzie nie są potrzebne. Jeżeli chodzi o gry komputerowe to kobiety nie są ani gorze ani lepsze.
        Tu nie o to chodzi. Mało jest kobiet która grają w GT, no i poprostu wydaje mi się że zasługują trochę uwagi, stąd ta inicjatywa.

Oto ich PSN:
        Lenka_GT
        kamila_i_kinga
        kasia1982
        ania19800

Kiedyś mieliśmy koleżanke która niezle grala w GT4, nazywała się Monika, i miała nick na naszym forum nick__t memberlist.php?mode=viewprofile&u=199 Próbuje z nią nawiązać kontakt.

A tak pozatym to kobiety lepsze mają wyczucie w palcach i potrafią nieraz lepsze czasy wykręcić od Panów na padzie. Kiedyś o tym pisali na forum PSX...

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
          ... A tak pozatym to kobiety lepsze mają wyczucie w palcach ...
          http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Najpopularniejszą forumowiczką i niezłą wymiataczką kopiącą równo tyłki chłopom była mycha - czyli kobieta JISAWa. Jednak aktualnie bardziej niż ciupanie w GT zajmują ją obowiązki rodzinne, ale to już JI może się wypowie, bo ja znam to tylko z zasłyszenia

Zamieszczone przez Piotr
            Oto ich PSN:
            Lenka_GT
            kamila_i_kinga
            kasia1982
            ania19800
            A skąd wiesz, że za tymi nickami nie kryją się jakieś 40-letnie spocone zboczuchy?

Komentarz

ja też sobie zaraz załoze psna słodka mania 19 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                Oto ich PSN:
                Lenka_GT
                kamila_i_kinga
                kasia1982
                ania19800
                Zawsze mając je w znajomych można umówić się na wspólne śmiganie i pogadanie przez HS

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                  Zamieszczone przez Piotr
                  Oto ich PSN:
                  Lenka_GT
                  kamila_i_kinga
                  kasia1982
                  ania19800
                  Zawsze mając je w znajomych można umówić się na wspólne śmiganie i pogadanie przez HS
                  Piotr, nie ma HS'u, ani żadna z tych dziewczyn (kobiet)

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
                    Piotr, nie ma HS'u, ani żadna z tych dziewczyn (kobiet)
                    Czyli jednak zboczuchy Piotr uważaj! :mrgreen:

Komentarz

juz byl taki jeden co sie podawal za laske...

ja myslalem o tym klubie wczesniej, w CS'a mialo to miejsce i polska miala nawet swoja reprezentacje lasek w CS'a - w GT jest jednak troche problem, bo gra nie jest ani nigdy nie bedzie tak popularna jak CS - no i jest na konsole - wiec mysle ze trzeba sporo pracy wlozyc zeby znalezc i wyszkolic takie PERELKI...

i zeby nie byly to 40 letnie spocone brzuchy
                      PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Pracuję...
                      X