Witam wszystkich miłośników GRAN TURISMO 5. W związku z pomysłem Piotra postanowiłem założyć klub w którym będą mogli spotykać się wszyscy ci którzy będą chcieli jeździć weekendami w godzinach wieczornych około 21. Zasady już napisałem we wcześniejszym temacie jednak tutaj też je powtórze:
Każdy dzień zawierał by 3 wyścigi po 10 - 15 okrążeń każdy (w zależności od długości trasy), trasy wybierane przez nas wszystkich, jedynymi sztywnymi zasadami były by zasady dotyczące aut mogących brać udział w wyścigach i tak oto.
1. Tor: losowo co wyścig
2. Samochód: TYLKO AUTA DROGOWE - SALONOWE (bez F1, RM, samochodów z naklejkami itd itp, jeśli ktoś wyjedzie taki autem nie będzie brany pod uwagę, dodatkowo może zostać wyrzucony z pokoju)
3. Minimalna waga samochodu: -
4. Maksymalna moc samochodu: 480 PO (na początek, ten aspekt będzie zmieniany co weekend)
5. Opony: sportowe miękkie
6. Asysty podczas jazdy: ustawienia asyst
7. Uszkodzenia pojazdu: lekkie
8. Tuning: DO MAXIMUM - dławienie dozwolone
9. Ilość okrążeń: 20
10. Obowiązują ogólno-przyjęte zasady CRC.
11. Punktacja: WEEKENDOWA - co tydzień inne
12. Kary: Małe
13. W zależności od ustawień bardzo możliwe że niektóre weekendy będą weekendami jednej marki np w tym weekendzie jeździmy tylko nissanami, w tym mercedesami itd.
14. OPCJONALNIE NAGRODY - TO BĘDZIE DO USTALENIA
Myślę że fajnie było by się spotykać około godziny 21 a startować około godziny 21.30 w zależności od chętnych - pokój będzie zamknięty więc dobrze by było abyście wysłali do mnie zaproszenie na PS3 mój nick to uni-prossent. i potem oczywiście dołączali poprzez GT HOME.
Każdy weekend po zakończeniu doczeka się stosownego materiału wideo który ukaże tym którzy nie jechali całą rywalizację (oczywiście jeśli ktoś nie będzie sobie życzył aby znalazł się na filmie to go nie będzie

Tak więc zapraszam do wpisywania się na listę chętnych
1. uni-prossent
Komentarz