Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Super GT Drivers Club

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Super GT Drivers Club

Witam Wszystkich! Chciałbym Serdecznie Zaprosić każdego miłośnika, zapalonego kierowcę lub każdego kto interesuje się JGTC do nowo powstającego klubu dedykowanemu właśnie temu sportowi. W Gran Turismo 5 jest umieszczonych bardzo wiele wozów tej klasy lecz jest to pewien kontrast dla ilości eventów Super GT których jest w całej grze umieszczonych aż 2 Więc jeśli chcesz się pościgać na wysokim poziomie w miłym towarzystwie oraz świetnie się przy tym bawić przy prawdziwym klimacie JGTC ten klub jest właśnie dla ciebie ! Tak więc zapisuj się w tym watku i baw się dobrze!

Zasady oraz warunki przystąpienia do klubu:
    -level minimum 25
    -przestudiowanie oraz przestrzeganie zasad CRC
    -posiadanie przynajmiej jednego wozu Super GT :mrgreen:
    -na naszych spotkaniach będzie można korzystać wyłącznie z Wychodzenia z poślizgu
    -dobór opon wyścigowych będzie zależał od was, każdemu na innych jeździ się inaczej

Aby klub zaczął działać potrzebujemy przynajmiej 6 rekrutów (wliczając w to mnie jako rekruta). Po rozpoczęciu działania klubu ustalimy godziny oraz dni spotkań klubowych, a nowi rekruci będą mogli się nadal dopisywać do maksymalnej liczby klubowiczów czyli 10 osób :wink:

Pozdrawiam!
    Patryk

PS. Sorki za tyle editów ale mam dużo pracy i co chwile coś nowego wpada mi do głowy.
    Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Re: Super GT Drivers Club

O, podoba mi się. Bardzo lubię jeździć tymi autami, zwłaszcza GT500. Więc się chętnie piszę do klubu, mam nadzieję że wypali, a sam w miarę możliwości będę się pojawiał i pomagał
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Super! Mamy pierwszego rekruta! WitekEnzo lądujesz na liście. Każdy chętny do zapisania się do klubu niech uzupełnia kolejno listę rekrutów w ten sposób:

1.WitekEnzo - IcEnzo
      2.Patras_97 - The_StigPL
      3.Itd...

Komentarz

Wspaniały pomysł na klub. Uwielbiam tę klasę aut i myślę, że będę częstym gościem na Waszych spotkaniach. Jeżeli stworzycie rangę "przyjaciel klubu to postaram się na nią szybko zasłużyć

Lista Rekrutów Super GT Drivers Club
        1. WitekEnzo - IcEnzo
        2. Patras_97 - The_StigPL
        3.

Komentarz

Kiedy klub już powstanie na pewno wezmę pod uwagę taką rangę i będzie przeznaczona na nią oddzielna lista przyjaciół klubu. Z chęcią sobie wszyscy razem pojeździmy :wink: Wpadaj na nasze spotkania kiedy chcesz. Jestem pewny że klubowicze nie będą mieli nic przeciwko takiej randze. Dla gości miejsca nigdy nie zabraknie :wink:

Komentarz

Wygląda na to że klubu nie będzie, od tygodnia (poza WitkiemEnzo) nikt się nie zapisał Jak widać mało kto interesuje się SuperGT, jest w innym klubie lub po prostu nie chce. Szkoda że nic z tego... Proszę o zamknięcie wątku

Komentarz

Ejjj no, nie poddawaj sie tak. Już za miesiąc może ruszyć liga i może być tak że wielu nowych ludzi zadomowi sie na naszym forum. Na pewno ktoś jeszcze dojdzie, tylko cierpliwości trzeba. Teraz musimy wszystko naszykować i przygotować forum na duży ruch. Nie martw się, będzie dobrze.

Komentarz

Patras_97 masz zakaz poddawanie sie
                Night Riders nie rozwinęło się w kilka dni tylko trwało to miesiącami i nadal się rozwijamy. Z tego co wiem to wielu klubowiczów NR pochwala założenie przez Ciebie klubu i przyznają też, ze gdyby nie byli w NR to kilu z nich należałoby do twojego klubu.

Życzę cierpliwości

Zamieszczone przez Patras_97
                Proszę o zamknięcie wątku
                Nic z tego

Komentarz

Dzięki za moralny doping Nie poddam się!

Komentarz

Spokojnie kolego nie obejrzysz się jak się Twój klub rozkręci

Komentarz

Patras_97 - może jakiś sezon wyścigów SuperGT? to może by przyciągnęło ludzi
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jeżeli to będzie dzień od poniedziałku do soboty po godzinie 21:30 to być może gościnnie pojeżdżę i przyciągnę kilku Night Riderów

Komentarz

Witam! Jestem tutaj nowy ale chetnie polatam w super gt

Komentarz

Witam, Patras_97 to może zorganizuj jakiś wyścig klasy GT500 bo coś cicho :mrgreen:

Komentarz

W najbliższym czasie coś uskutecznię :wink:

!!!UWAGA!!! od 22.X.2011 do 03.XI.2011, przeprowadzam się i nie odbędą się żadne jazdy. W przyszłym tygodniu coś zmontujemy :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X