Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Super GT Drivers Club

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Super GT Drivers Club

[quote="Patras_97"]Super! Mamy pierwszego rekruta! WitekEnzo lądujesz na liście. Każdy chętny do zapisania się do klubu niech uzupełnia kolejno listę rekrutów w ten sposób:

1.WitekEnzo - IcEnzo
    2.Patras_97 - The_StigPL
    3.Grucha - PaKoS__89__PL

Komentarz

Angaż Patrasa w powstanie klubu jest tak wielki że nie pozostaje nic jak zmknąć ten temat. Może znajdzie sie ktoś bardziej kompetentny.... Pozdrawiam

Komentarz

1.WitekEnzo - IcEnzo
        2.Patras_97 - The_StigPL
        3.Grucha - PaKoS__89__PL
        4.Kamil - kamil22256

Komentarz

Grucha, nie wiem o co Ci chodzi. Przecież jest dokładnie że zaczniemy kiedy będzie nas sześciu. Tak jak Angello napisał, cierpliwość popłaca. W sobotę robimy pierwszą jazdę klubową, i będzie ona trwała tyle ile zechcemy. O której godzinie nie wiem. Proponujcie jak wam pasuje a umówimy się na jakąś konkretną. Będe miał już podpiętą konsolę pod monitor i nikt mi nie będzie ględził o TV :mrgreen: Mam nadzieję że dojdzie jeszcze ktoś do nas. Chciałem zacząć po osiągnięciu ''szóstki'', ale skoro chcecie zacząć wcześniej i zależy wam na tym nie będziemy czekać :wink: Wiem że temat trochę przycichł, ale przeprowadzałem się i po prostu nie miałem kiedy planować spotkania. Teraz nasz klub zaczyna swoją działalność pełną gębą

Pozdro i do Soboty!
          Patras

PS. Fajnie że się dołączyliście.
          Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Dobra, widzę że wszyscy są obrażeni i nikt nawet nie raczył przeczytać ostatniego postu (przez ponad tydzień). Klub ewidentnie rozwiązany, proszę o zamkniecie tematu.

Komentarz

WEŹTA ZAMKNIJTA TEN WĄTEK

Komentarz

Pracuję...
              X