Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowy serwer = nowe problemy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nowy serwer = nowe problemy

Jak wszyscy wiecie to GTH nie było dostępne przez ostatnie 24godz. Było to z powodu że zostaliśmy przeniesieni na lepszy serwer. Pomimo wiele pozytywnych rzeczy które są związane z tym to jest kilka negatywnych - np utrata zdjęć upload'owane 3 grudnia. Z tego co wiem jest kilka innych więc utworzyłem ten wątek abyście mogli się podzielić swoimi wrażeniami.

Re: Nowy serwer = nowe problemy

Ja na ten przykład już szykowałem się na pogrzeb.
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Komentarz

Przy próbie dodania zdjęć jako załącznik wyskakuje mi taki komunikat:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, piotr.jedrzejuk@gmail.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dobra, zostały naniesione poprawki - sprawdzcie ponownie czy wszystko działą.

Komentarz

Wszystko działa jak należy, dzięki. Co do zniknięcia zdjęć/załączników - jest tego więcej, bo u mnie nie działają galerie z 3 i 5 stycznia. Zostały miniatury, a po kliknięciu w foto wyskakuje komunikat, że załącznik nie istnieje. Czy te zdjęcia "wrócą" jakoś, czy trzeba je uploadować od nowa?
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Niestety trzeba je odnowa wgrac. Bardzo przepraszam Was...

Komentarz

Pracuję...
            X