Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Project CARS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Project CARS

Ja bym nie porównywał grafiki pCARS do rF2, bo u ISI wygląda ona plastikowo i miejscami potwornie. Takie piksele, marne tekstury i bitmapy były "fajne" w poprzednim rF.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
      Te galerie to ostry ps musi być bo nie wiem skąd oni biorą taką grafe, w rzeczywistości to wygląda jak podrasowany rfactor

Maks detale full hd i wygląda to słabo
      Grałeś?

Komentarz

grałem na przełomie grudnia i listopada przez godzine, i wywaliłem.

Komentarz

Jeżeli wg ciebie ta gra wyglada słabo, to ciekaw jestem co wygląda dobrze.

Komentarz

Ta gra oprócz wydajnej grafiki wymaga też porządnego procesora, o czym ja się niestety przekonałem. Grafika GTX660 Ti OC 2gb daje radę, ale niestety proc Phenom II x6 1100t niestety się krztusi czasem, szczególnie przy więcej niż 16 AI. Gra wygląda niesamowicie, wykonanie wnętrz stoi na bardzo wysokim poziomie. Ale jestem zdania, że dałoby się to lepiej zoptymalizować jeszcze.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Przecież narazie to jest pre-alpha. A proca to z przyzwoitości wypadało by już wymienić

Komentarz

Zamieszczone przez mataman
                Przecież narazie to jest pre-alpha. A proca to z przyzwoitości wypadało by już wymienić
                Póki w większości gier daje radę to mi posłuży jeszcze trochę. Czekam aż jakieś fajne intele stanieją. Więcej nie kupię procka od AMD
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Gdyby zrobili gierkę wielowątkową to by nie było problemu. Ale pewnie używa 1 albo 2 rdzeni i wsio, potem nie dziwota że proc 6 jajec a nie daje rady
                  Teraz wszystko robią jak najtaniej i jak najszybciej(SimCity5 - proce wielowątkowe dostępne od 10 lat a oni wypuszczają produkt jadący na jednym - imbecylowa EA )

Komentarz

Od dawana twierdzę że obecna generacja konsol kiluje wszystkie gry pod względem optymalizacji. Doją z ludzi ile się da.

Zamieszczone przez mataman
                    Jeżeli wg ciebie ta gra wyglada słabo, to ciekaw jestem co wygląda dobrze.
                    Chyba nie grałeś więc masz z tamtego okresu co ja grałem. Wątpie żeby był mega postęp.

Full HD w ultra

[youtube:10hzab4l]http://www.youtube.com/watch?v=Y-8xMA26kuI[/youtube:10hzab4l]

Komentarz

Ja ma od roku zdaje się dostęp i postęp jest z każdym buildem właściwie. Są tory wykonane lepiej i gorzej ale do premiery jeszcze sporo czasu.

Komentarz

Poczekamy zobaczymy, ja jestem sceptycznie nastawiony po nfsach od nich.

Komentarz

Pracuję...
                        X