Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zmiany w zarządzie społeczności granturismo.pl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zmiany w zarządzie społeczności granturismo.pl

Witajcie drodzy forumowicze.
    Chciałbym ogłosić oficjalnie zmiany w zarządzie na naszym forum. Nowy zarząd składa się następujących członków:

Administratorzy:
    Siniak
    Angello

Moderatorzy:
    Krazio
    revetion

Sekcyjni Moderatorzy:
    wieczorekk
    Sasek

Chciałbym podziękować następującym członkom naszego forum za współpracę:
    kyjgel
    Witek Enzo
    ignac8
    thooorn

Większość z nich naprawdę odbyło duży staż na forum i z wielką przykrością musiałem odebrać rangi. Powód był prosty - brak aktywności. Nasze forum musi się dynamicznie rozwijać i naszym wspólnym zadaniem jest wywoływanie członków którzy przyczyniają się do wspólnego sukcesu. W związku z tym następującym użytkowników zmieniłem rangę na "byli moderatorzy" (byli-moderatorzy-g10.html) co w cale nie oznacza że pozostaną do końca z tą rangą. Członkowie z tą rangą są to ludzie bardzo szanowani przez nas i mają możliwość stania się moderatorem ponownie - pod warunkiem że staną się aktywni na forum i ich kadencja zostanie zaakceptowana przez większość składu nowego zarządu.

Dziękuję Wam wszystkim za wkład ciężkiej pracy w rozwój naszej społeczności. Mam nadzieję że nowy zarząd pokieruje nas w dobrą stronę i przyczyni się do odkrycia nowych frontów, które w przyszłości zaowocują.

Re: Zmiany w zarządzie społeczności granturismo.pl

Jestem trochę zaskoczony, bo wolałbym się o takiej decyzji dowiedzieć wcześniej, a nie z forum..trochę niefajnie, że to tak wszystko za plecami. Może tego nie widać, ale na forum jestem codziennie, śledzę nowe posty, a w razie potrzeby sprzątam. Zapewne od admina wymaga się większej aktywności, ale sam mogę się tłumaczyć maturą. No ale cóż, decyzja jest taka a nie inna, pewnie słuszna, nie obrażam się, choć przyznam, że skoro był jakiś problem z moimi zajęciami na forum to wolałbym, żeby w ogóle się ktoś wcześniej skontaktował ze mną... no ale nic. Gratuluję nowemu zarządowi i dziękuję za współpracę.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

@up Witaj w klubie, ze mną było to samo
      1+1=10

Komentarz

Lol walka o stołki

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Lol walka o stołki
          Od razu walka.. nieelegancko po prostu załatwiać wszystko za plecami. A to, że do dziś nikt mi na mojego posta z aktualnego zarządu nie odpisał(ani na PW czy inne GG) to też wiele świadczy.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No to ja Wam odpiszę, bo czytam między wierszami, że są do mnie jakieś "nie halo".
            Ja niczego nie robiłem i nie robię za plecami.
            Byłem zaskoczony swoim awansem tak samo jak Ci, którzy zostali pozbawieni swoich funkcji.

Jak ktoś ma do mnie jakieś żale to proszę to napisać publicznie.

Ciesze się jedynie, że nie muszę kila(dziesiąt) razy prosić kogoś o zrobienie czegoś z forum bo (z)robię to sam.

Chce podziękować koledze Witek Enzo, który zawsze w miarę możliwości natychmiastowo reagował na moje prośby jak i innych forumowiczów.

Komentarz

Pracuję...
            X