Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z logowaniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z logowaniem

Witam. Mam problem z logowaniem na forum. Zaznaczam autologowanie, ale i tak mnie cały czas wywala. Nawet po zalogowaniu, po przeczytaniu wątku, gdy chcę napisać post, wywala mnie do okna z rubrykami do logowania. Wnerwiające to jest. Wszędzie dobrze tylko na forum GT5 źle! Mam Firefoxa jakby co.

Re: Problem z logowaniem

Z autologowania nie korzystam więc nie wiem.

Nie jesteś pierwszy który o tym mówi, mamy takie problemy od czasu awarii servera w czym problem nie wiem, nie jestem informatykiem.
    Co do wywalania to taka sytuacja zdarza mi się rzadko. Naciąłem się kilka razy że mimo zalogowania musiałem wpinać się jeszcze raz ale to raczej precedensy.
    I też mam mozille :wink:

Komentarz

Niestety wszystkich to dotyczy - chociaż mnie już tak często nie wylogowywuje jak kiedyś.. tak jak mówi Dreadlock - od czasu ostatniej awarii nie działa autologowanie i ogólnie są z tym logowaniem problemy.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

dokładnie, u mnie też nie działa, nawet po zapisaniu haseł w Operze.

Komentarz

Bo problem nie tkwi po stronie przeglądarki tylko serwera. U mnie na Chromie co prawda nie wylogowuje samo w trakcie sesji ale autologowanie nie działa

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
            Bo problem nie tkwi po stronie przeglądarki tylko serwera.
            No "W O W" ,dobrze że mnie uświadomiłeś :wink:

Możnaby coś z tym zadziałać, bo znudziło mi się logowanie ciągłe, szczególnie na uczelni

Komentarz

Już pisałem wcześniej w temacie "uwagi nt. forum",ale jak na razie nikt ani nic nie idzie w kierunku by to naprawić.Chyba nie jest to jakiś wielki uszczerbek.To darmowe fora śmigają bez problemu,posty ładują się 10x szybciej i autologowanie działa.A tu niby stronka założona odpłatnie i szwankuje,bo brak jest człowieka który by kierował tym wszystkim.Nie ma kto zrobić tej drugiej strony z newsami i innymi pierdołami,bo jak wiadomo Piotr nie ma czasu.A to jego forum i tak jak piszę.Musiałby mieć taką swoją "prawą rękę",żeby to wszystko zorganizować

Komentarz

najprawdopodobniej jest zle nazwa ciasteczek w ACP ustawiona, musi być ciąg znaków nie powinno być np "_". Nie wiem jak jest z bb3 ale czasem ma znaczenie czy domena cisteczka ma http:// w panelu podane. Przyczyn może być kilka cieżko tak domniemać co to jest

Komentarz

Pracuję...