Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez Quattro

Biesiek- Tata startował,
    Coś więcej ? Jakie auto, jaka klasa i jaki wynik ?

Komentarz

Startował dla przyjemności ( tak jak Ty) ,Hondzią FR-V z czasem ET+RT 17 coś. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
        Zamieszczone przez thooorn
        Byłem dzisiaj na Galeriankach, fajny film
        Prosty film o prostych ludziach dla rownie prostych ludzi
        Oglądałeś?
        Ja idę na "Galerianki" dzisiaj wieczorem - koleżanka mnie namówiła, więc czemu by nie...

Wrócę to postaram się napisać kilka sensownych zdań o filmie. :wink:

Zamieszczone przez Biesiadnik
        Coś więcej ? Jakie auto, jaka klasa i jaki wynik ?
        Startował dla przyjemności ( tak jak Ty)
        No taaaak...

...ale:

Jeśli w Polszy na trening jazdy poślizgowej, ktoś przyjeżdża starym E30. Podobnie jak pewien facet z Katowic, co się chciał pobawić w 1/4 mili...i przyjechał starą Civicą - czy świadczy to o caaaałym poziomie polskiej sceny "ćwiartkowych wyścigów" ? Nie. Mnóstwo jest takich "szybkich i wściekłych" to przyjeżdżają jakimś padłem...a jednak są i profesionaliści. :wink:

Czytałem trochę tamten temat co modek któryś wyznaczył pod nazwą "Drifting" - To Ci powiem Biesiadnik...Ty naprawdę totalnie nie masz pojęcia o Polskim drifcie, a wypowiadasz się zastawiając jakimiś poszczególnymi przypadkami...

To tak jak gdyby zasugerować się jakimiś Twoimi popisami na 1/4 mili...i podciągnąć pod nie wszystkich polskich zawodników 1/4 mili.

Dla mnie temat jest skończony - Dyskusja nie ma sensu. Odpuszczę, i po prostu nie będę reagował na jakieś dywagacje - bo Ty i tak uważasz, że wiesz lepiej. Pomimo, że wiesz gówno.

Jedyną osobą która w tamtym temacie napisała coś konkretnego był kyjgel - i fajnie, że tak napisałeś. :wink:

Komentarz

Po prostu myślę że nie mamy się czego wstydzić i szczerze kibicuję całej scenie driftu w Polsce. Wiadomo, jak w każdej dyscyplinie znajdą się osoby które będą siać profanację, ale tacy z biegiem czasu albo zmądrzeją, albo się wykruszą. A publika z czasem będzie coraz liczniejsza, wiadomo, jesteśmy świeży w tym tym temacie, z resztą na 1/4 mili też znajdziemy wiele ponurych gęb, które nie będą kibicować

Komentarz

O której dokładnie jest walka Gołoty z Adamkiem ?
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

ej no właśnie o której bo teraz jakieś kołki skakają :mrgreen:

Komentarz

Przeczytaj post na poprzedniej stronie.

Komentarz

Dzięki, czytałem to i zapomniałem . Ciężko myślę dzisiaj ...
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja nie oglądam, wali mnie to kto wygra.

Napewno wygra Polak..

Komentarz

Lukas nie porównuj driftu do 1/4mili.
                      Oczywiście stare stockowe 1.6 nie czyni rewolucji na tym odcinku ale okazuje (między innymi z filmiku) się że leciwe Civ4Gen potrafi pokazać jeszcze pazurki.
                      Poza tym niema co porównywać hobbystycznego wyjazdu na zawody "1/4" do ludzi myślących poważnie o zostaniu "pro" drifterami.

Nie biorę nikogo w obronę ale zwyczajnie podałeś nijakie porównanie.
                      Swoją drogą nie rozumiem Twojej prywatnej Vendetty w kierunku Biesiadnika. Biesiek podobnie jak ja w późniejszej dyskusji wypowiadał się na temat ogółu zagadnienia jakim jest Polski Drift. Ty zaś czynisz jakieś osobiste wycieczki, rozumiem że możesz się nie zgadzać z pewnymi poglądami ale nie musisz bawić się w adwokata i wybawiciela nowo poznanych kolegów z wyspecjalizowanego forum którzy mogliby czuć się urażeni. Poniekąd bez zasadnie gdyż nikt tutaj nie powiedział złego słowa na temat przedstawionych przez Ciebie materiałów pochodzących z owego eventu.

Tyle patrząc z boku, sprawy osobiste załatwcie między sobą.

Komentarz

Ja tam miałem oglądać, ale odechciało mi się
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Lukas nie porównuj driftu do 1/4mili.
                          Oczywiście stare stockowe 1.6 nie czyni rewolucji na tym odcinku ale okazuje (między innymi z filmiku) się że leciwe Civ4Gen potrafi pokazać jeszcze pazurki.
                          Poza tym niema co porównywać hobbystycznego wyjazdu na zawody "1/4" do ludzi myślących poważnie o zostaniu "pro" drifterami.

Nie biorę nikogo w obronę ale zwyczajnie podałeś nijakie porównanie.
                          Swoją drogą nie rozumiem Twojej prywatnej Vendetty w kierunku Biesiadnika. Biesiek podobnie jak ja w późniejszej dyskusji wypowiadał się na temat ogółu zagadnienia jakim jest Polski Drift. Ty zaś czynisz jakieś osobiste wycieczki, rozumiem że możesz się nie zgadzać z pewnymi poglądami ale nie musisz bawić się w adwokata i wybawiciela nowo poznanych kolegów z wyspecjalizowanego forum którzy mogliby czuć się urażeni. Poniekąd bez zasadnie gdyż nikt tutaj nie powiedział złego słowa na temat przedstawionych przez Ciebie materiałów pochodzących z owego eventu.

Tyle patrząc z boku, sprawy osobiste załatwcie między sobą.
                          A ja myślę że bardzo dobrze że to napisał, też się muszę z nim w 100% zgodzić i nie żebym go bronił, bo między mną a Lukasem różnie bywało, ale staram się być obiektywnym obserwatorem dyskusji. Bo czym różnią się amatorzy driftu od amatorów 1/4 mili i tym wpisem raczej za adwokata BiesiaTy robisz i nie ma co kota obracać ogonem.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                            Bo czym różnią się amatorzy driftu od amatorów 1/4 mili i tym wpisem raczej za adwokata BiesiaTy robisz i nie ma co kota obracać ogonem.
                            No i prawidłowo. Nie za ostro, ale bardzo celnie ujęte.

"Galerianki" - Film z którego wróciłem...istnieje jedno słowo na jego określenie - Zaczyna się na "t" i kończy na "a"...TRAGEDIA!

Sam pomysł na zrobienie filmu o tematyce która bądź co bądź pokrywa się z rzeczywistością (może nie aż w takim stopniu jak jest to tam przedstawione, ale...) był bardzo trafny. Niestety wykonanie (i nie mówię tu o aktorach...bo dziewczyny grały te 'plastiki' bardzo dobrze) leży. Kilka zwrotów akcji wziętych z dupy, przeciągane sceny i walące po oczach niedoróbki.

Moja ocena to 2/5 - Bo za 15 złotych mogliśmy iść na herbatę...

Panna Alicja płacze, scenę kończą napisy...ludzie na sali "nareszcie!", "japierdole, ale gówno..." itp...zdecydowanie odradzam, jeśli ktoś się wybierał. :wink:

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            Tyle patrząc z boku (...)
                            Pytanie tylko...czyjego boku?

Komentarz

No i Gołota przegrał

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                              Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                              Jabol punk!

Komentarz

Akurat w czasie, gdy na jakies pol minuty odszedłem od tv
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...