Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Zamieszczone przez WiLkU666
    Szkoda takiego człowieka , np: stwardnienie rozsiany powoduje takie coś ,zaczynają ci zanikać stopniowo i doprowadzać do całkowitego paraliżu a następnie śmierci.
    Zanikac stopniowo ...co
    Doprowadzac do calkowitego paralizu ...co

Stwardnienie rozsianE (łac. sclerosis multiplex, SM, ang. multiple sclerosis, MS) – przewlekła, zapalna, demielinizacyjna choroba centralnego układu nerwowego, w której dochodzi do wieloogniskowego uszkodzenia (demielinizacji i rozpadu aksonów) tkanki nerwowej.

Komentarz

elo! pisze tu bo potrzebuje pilnie pomocy. wlasnie kupilem ps3 i mam problem z podlaczeniem do neta. mam radiowke i access pointa, od access pointa do kompa idzie mi kabel RJ 45 ktory podlaczylem do ps3. na kompie konfiguracja mojego polaczenia wyglada tak: http://iv.pl/images/ce0cmbepzce8rcxq0hj5.jpg ktos wie jak zrobic to samo ale na ps3?

Komentarz

http://www.LukaszKaszuba.digart.pl

Zapraszam serdecznie. Bo doszedłem do wniosku, że niektóre foty już trzymają poziom...to czemu by ich światu nie pokazać.

Codziennie coś tam zamieszczę... :wink:

Komentarz

Jaki skromny :mrgreen: Masz chłopie poczucie estetyki, wiesz jak ustawić aparat i dobrać kolory, choć niektóre wg mnie maja przekręcony kontrast, ale to chyba do wyeliminowania. (Mówię o dotychczasowych pracach, które miałem przyjemność oglądać)

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            http://www.LukaszKaszuba.digart.pl

Zapraszam serdecznie. Bo doszedłem do wniosku, że niektóre foty już trzymają poziom...to czemu by ich światu nie pokazać.

Codziennie coś tam zamieszczę... :wink:
            To ja zapraszam tutaj:
            http://ice666.digart.pl/
            :mrgreen:
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Lukas, robisz najlepsze zdjęcia jakie widziałem..No może trochę przesadzam ,ale te fotki są prawieże do skonałe. :wink:

Komentarz

Lepiej wrzućcie te linki do swoich galerii forumowych bo w czaterii pewnie szybko zostaną zasypane. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Lepiej wrzućcie te linki do swoich galerii forumowych bo w czaterii pewnie szybko zostaną zasypane. :wink:
                  Chyba były, ale chyba moderejszyn przeniosła.

Komentarz

Lukas, potrafisz robić dobre zdjęcia, ale te które zamieściłeś na digarcie według mnie do nich nie należą, staraj się wybierać takie naprawdę dobre zdjęcia, bo wybacz ale kierownica z audi czy to BMW szału nie robią... :wink:

Komentarz

Najlepszego malyR-1993

Komentarz

Zdrowia, szczęścia i pomyślności malyR :mrgreen:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                        Jabol punk!

Komentarz

Ta, hepi berdżej
                          1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                            Ta, hepi berdżej
                            co to jest "berdżej"?

Komentarz

W sumie to chyba tu się przedstawie.
                              Jestem Tomek, mam lat 16. Mieszkam w Garwolinie, mieście położonym w województwie Mazowieckim, około 65 km od Warszawy. W Gran Turismo gram dość długo, w 3 i 4 część. Mam też zamiar zakupić GT5, ale jak stanieje. No i musiałbym uzbierać na PS3 :wink:

Kiedyś byłem zarejestrowany na tym forum, coś tam pisałem nawet ale później jakoś mi to umknęło. Ostatnio przypomniałem sobie o tej stronie, więc się zarejestrowałem.
                              Chodzę do klasy pierwszej liceum, mam wielkie plany by pójść na Politechnikę Warszawską, dokładniej na Wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa.
                              Dlaczego? Bo od lat moją pasją jest latanie. I ogólnie wszystko, co związane z lotnictwem. I tym chciałbym się zajmować w życiu. Mam małe marzenie, by skonstruować samolot, który mógłby rozwinąć tzw. małe lotnictwo w Polsce.
                              Druga pasja to motoryzacja. A szczególnie wszelakie wytwory zwinnych japońskich rączek. A ponieważ do prawa jazdy trochę mi brakuje próbuje różnych gier które mniej lub bardziej odzwierciedlają prawdziwą jazdę.

A tak na koniec powiem wam wszystkim "Cześć!".

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                co to jest "berdżej"?
                                Happy Birthday .

Nieoficjalnie: mamy irca -irc://irc.ircnet.pl/granturismo
                                1+1=10

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...